torsdag 8 september 2011

En vanlig dag..

Hej!!

En sån där vanlig dag.. som gör livet värt att leva.. :-) har vi hos oss idag.. En del planering förstås. Har precis varit iväg till skolan och pratat med barnens lärare. Så är det föräldraträff inför konfirmationen för årskurs 8 på Nimbus i kväll. Det blir också en del tid vid dator och telefon för att styra upp annan planering.. Så förstås någon som är bland livets godsaker:
hundarna - och att vara med dem!!
Alltid lika uppfriskande att möta sitt goa hundgäng!

Några bilder från dagens promenad:

På väg ner mot Et! Jag brukar alltid vänta med att släppa hundarna tills jag ser att det inte är några andra människor på stigen eller främmande hundar..  Så släpper jag någon åt gången.. Här väntar Lova och Ida in resten!!

Lova och Ida

Lova sjunker ihop.. för att få bästa utgångsläge för busattack på Irma!!

Sedan bär det iväg så vattnet och gruset ryker!!

Irma som väntar in eftersläntaren Frosty.. man kan alltid ge henne ett tjyvnyp också!!

Ida såklart!!

Stigarna längs med Ersvan är alldeles fyllda med vatten.

Så är det badning på gång..

Alla badar i Ersvan.

Vädret växlar fort idag.. soligt i början på promenaden och så drog molnen in.. precis när jag var tillbaka vid huset seglar denna mörka molnbank upp och strax regnar det kraftigt.. För att en timme senare vara strålande solsken igen.

Misa får också skicka en hälsning!! Hon väntar nu på att få bli av med dräneringsslangen i morgon fredag.. fram till dess är hon i köket isolerad ifrån resten av flocken.. Hon får komma ut på korta rastningar men är blixtsnabb - som en vessla och försöker rycka tag i slangen!! Trots att jag står precis bredvid!! Så ovan.. är en ögonblicksbild när hon är ute på rastning runt huset och får var trattlös litegrann.

Ha det gott!
Madelene


7 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Underbart! Oj så högt vattenstånd - det är stövlar som gäller.......
Hoppas Misa slipper slangen nu och får vara med de andra snart!

Lena & tussarna sa...

Skönt att Misa får bli av med röret imorgon. Har Misas knöl blivit bättre nu?
Skönt får hundarna att få rasa av sig, bilderna är jättefina(som vanligt :) )
Här hos oss har det regnat mer eller mindre hela dagen allt från småstänk till störtskurar!

Lisbet sa...

Härligt hundgäng du har, jättefina spring bilder. Vad bra att Misa verkar krya på sig.

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad roligt att hitta hit till din fina blogg med ursöta hundar. Vi fastnade för Field Spaniel när vi var på My Dog i vintras. Vilken bedårande hundras! Men än är det bara tankar och funderingar ang att köpa en hund. Vi är jättesugna, men allt måste stämma med tid och rum och där är vi inte riktigt ännu. Jag kommer helt klart att kika in här allt som oftast:).
Maria

Leif sa...

Härliga Bilder och fantastiskt hundgäng! Vilken lycka att få bo på en ö. Hoppas Misa snart är kry och får springa omkring med alla andra! Nelson och Leif

Ylva o Cliff sa...

Vad härligt det är när hundar blir så där busigt glada bara för att man ska på promenad! Det är livsglädje det, även för matte.Fin bild på Misa! Ha en go helg !!

Kennel Zelzany sa...

Så härligt dom har det hundarna:). Längtar ut till er, kanske vi kan komma ut och hälsa på snart. Gloria behöver busa av sig lite med andra likasinnade;).
Kram från oss!