måndag 5 september 2011

Nyopererad

Hej!
En väldigt intensiv dag hos oss.. Jag har ju rest två gånger in till stan idag.. med två färjor in och två färjor ut varje gång såklart - vilket tar några timmar i anspråk.. Däremellan skulle jag städa lite och fixa innan vi skulle få besök från socialkontoret. De skulle ha ett möte med oss. Allt gick bra men en flängig dag för min del det blev det allt! Tur man har duktiga barn!! :)

Men vilken olycklig liten stackare vi hämtade på Västra Djursjuhuset idag!! Hon blev som vi trodde, opererad för att tömma bölden som så hastigt växt på hennes rygg. De sa att det var mycket död vävnad och så mängder med var under - en inflammerad körtel. Att man egentligen skulle operera bort mer av vävnaden men att det inte går eftersom huden inte kan täcka då.. Misa fick ett dräneringsör inlagt och detta ska sitta kvar tills på fredag..
Det ser läskigt ut!! Jag jobbar ju inte inom vården så jag tycker att allt som har med sår att göra ser ganska så otäckt ut.. Det är ganska svullet fortfarande runt det sydda som ni ser.. och risken finns att det kan spricka..
Det hoppas vi att både Misa och vi slipper vara med om.. Lampskärm på blev det jag vågar inte riskera att hon när dräneringsslangen och rycker i den.. huu..

Nu ska jag sova - och jag hoppas att Misa kan sova hon med. Smärtstillande och penicillin får hon ju även fortsättningsvis.. Misa ska hållas isolerad från dom andra hundarna så att de inte rör vid hennes sår.. jag kan riktigt se Ida framför mig som funderar över konstiga slangar som sticker ut på kompisen.. :-O  så det får bli köket för Misa några dagar.

Ha det gott!
Madelene

7 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Stackars stackars Misa! Hoppas att hon inte är alltför olycklig med strut på sig..........

Lena & tussarna sa...

Hon ser verkligen eländig ut goa Misa. Men nu blir det bra ska ni se med rör och mediciner!
Lycka till!

Kennel Zelzany sa...

Stackars Misa men tur att dom hittade orsaken till svullnaden. Hoppas att hon snart mår bättre!

Susann sa...

stackars Misa <3
hoppas att det nu läker snabbt så hon blir av med lampskärmen .
krya på kramar sändes från oss

walle sa...

stackars Misa!
hoppas det läker fort
behåll struten på så hon inte kan dra ur dränet
se bara till att hon äter o dricker ordentligt o att struten inte tar emot
lycka till!!!

Lev idag sa...

Konstiga saker som kan dyka upp...tur att du fått ordnat det, men som sagt var försiktig för det kan va väldigt spännande för kennelkompisarna...

Lisbet sa...

Stackars Misa, hoppas att det läker som det ska så att hon slipper den hemska struten.