måndag 28 februari 2011

Var är våren?

Hej!!
Ännu en dag med is på altanfönstren så att man inte kan se när färjan kommer till ön.. Ute har det blivit lite bätte inte så halt på vägarna alltså men bergen är fortfarande inglasade av is.. Så det blir inga bergspromenader. Det blev som vi säger: "vägen runt" promenad idag.. Alla fyra var med och det har sina svårigheter.. att dels balansera och dels styra unga Ida som inte riktigt lärt sig att gå i koppel tillsammans med övriga ännu.  Fast det gick bra idag! Hon ser så stolt ut när hon får gå med dem! Stolt vajande svans och jättenöjd ser hon ut.
Eftersom jag definitivt har tröttnat på den här långa vintern.. så kommer några bilder från en annan vår.. Varsågod och njut!


Det är Molly som står med den blå himlen som bakgrund!!


Molly tar sig ett dopp.


Frosty - och strandtriften blommar.. underbart! Vad jag längtar!!


Misa i första viken.

Så är vi då framme vid den sista dagen i februari!! Jag hoppas att mars går fort förbi men ändå blir en bra månad.. Så ser jag fram emot våren!!

Ha det gott!
Madelene

4 kommentarer:

Lisbet sa...

Vad skönt det ser ut med isfritt och vackra blommor. Snart är vi där.

Lena & tussarna sa...

Åh vilka fina bilder, ja du nog längtar man efter värmen nu allt!

Kennel Zelzany sa...

Vilka härliga bilder! Vi längtar som bara den här med. Vi är just nu inisade och tar oss ingenstans. Gloria är lite deppig då vi inte ens kan gå promenader då till och med ängarna har en hård och jättehal skare. Zelia med sina långa ben klarar med nöd och näppe kissa då benen bara glider isär. Var sjutton är solen och våren? Kram från isiga Orust!

Ylva o Cliff sa...

Underbara bilder !! Oh , vad man kommer att njuta extra i år !