onsdag 2 mars 2011

Lukas

Hej!!
Jag kommer inte på så mycket att skriva om i dessa dagar.. när vädret är grått och temperaturen ligger strax under nollsträcket.. Våren ska vara på väg men den har svårt att nå från till ön.. Isen täcker fortarande alla berg och berg har vi gott om i vår trädgård. I hundarnas del av trädgården. När Irma gick skulle ut där tappade hon fotfästet och gled nerför berget och rakt in i staketet.. Stackarn.. Ja då förstår ni att vädret inte inbjuder till bergspromenader. Det får bli vägen runt promenader.. Barnen skulle vaccineras i skolan idag och min minsting Nellie ville att jag skulle vara med - så fröken ringde från skolan och undrade om jag kunde komma dit och vara med.. Jag som var ute med hundarna fick gå hem med dem och gå till min lilla älskling i skolan.. tårarna började trilla redan innan sprutan stack henne i armen... Skönt att mamma är med och ger tröst då.. Några bilder från idag - Lukas gillar djuren!!


Lukas har Doorbell med sig vid tv:n.

Lukas och Frosty


Kompisar!!


Ida gillar ben


Irma - så trött.. så trött.

Ha det så gott!!
Madelene


4 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Usch, vad det låter kallt och eländigt på Rörö! Hoppas att det hinner ändra sig på en vecka...........Fina bilder på Lukas med djur!

Kennel Zelzany sa...

Mys i soffan, härligt:). Usch för sprutor tur att mamma kunde vara med! Jag blev glad idag när jag gick upp och kollade termometern hela +3. Solen ska titta fram vid ett så vi håller tummarna för det. Hoppas ni får lite plusgrader och sol idag också så all snö och is försvinner.

Lev idag sa...

Jag kan knappt föreställa mig is och kyla just nu när svetten lackar, men det lär jag nog ganska snart få både uppleva och se...burr...
Fina bilder!

Ylva o Cliff sa...

Lukas ser lika go o mysig ut som djuren , förstår att dom trivs ihop ! Idag har vi haft vårkänsla i Uddevalla , ljus och luft har varit speciellt.Ha en bra helg !