torsdag 10 mars 2011

Lova

Hej!
En dag till med massor av regn, följt av stora enorma snöflingor som dalar ifrån skyn och så åter igen regn.. Man fick skynda sig ut mellan skurarna som var rätt intensiva när man ville få till en promenad utan att bli genomdränkt. Inte utan att man skulle vilja göra ett hopp i almanackan sisädär en månad framåt eller så. 10 april - det låter väl som en riktigt vårlig tid? Fast då missar vi ju en del på vägen.. hoppas vägen är intressant.

Passade på att äta semlor idag - i tisdags var det inte tillräckligt många i affären men idag fanns det. Det är gott och lite för mycket på samma gång tycker jag. Men hör till på något sätt. Barnen tycker att det är lite festligt med de stora bullarna men magen blir mätt fortare än ögat tror... :-)

Har fått bilder på mailen idag med Hildes hundar och vår Lova!!


Hundarna ute på språng.. eller rättare sagt, Lova är ute och springer.. resten nosar på något spår! :-)


Nu är Lova med och nosar med mamma Saga.


Brorsan Teo i full fart!! Tack Hilde för bilder!
Oh, det svider i hjärtat.. saknar vår lilla Lovapova... Hon ska stanna hos Hilde tills hon deltagit på utställning om just en månad 9-10 april.. sedan kommer hon hem till påsk!!! Längtar!

Snart dags att krypa till kojs igen.. Nellie som forftfarande har feber ville sova i vår sång.. Det blir trångt! Men när de är krassliga och känner behov av närhet.. så får man offra lite bekvämlighet.. Hoppas hon mår bättre i morgon och att ingen fler blivit sjuk.

Önskar er en skön fredag och bra helg!!
Madelene

1 kommentar:

Marie-Anne sa...

Ja - inte var det direkt vårväder man kom hem till......... Men den kommer, den kommer..........Förstår att ni längtar efter er familjemedlem!