fredag 4 mars 2011

Återblick

Hej!!
Då ger vi oss med full fart in i helgen!! :-)
Har varit i stallet med Amelia idag och i morgon är det småtjejernas tur om nu febern släppt sitt grepp helt och hållet på Linn. Hon och även Lukas fick en reaktion på vaccinationen och har varit hemma från skolan idag. Men i kväll mådde de båda bra.
Idag har det varit uppåt tre plusgrader!! Så skönt! Och tänk att man kan tycka att det är varmt!! Men det har verkligen varit en kall period på ön. Den som följer vår blogg vet att vi älskar bilder- och bilder kan vara bra att ha för att minnas. Kollade lite hur vädret varit vid denna tid tidigare år:

Solnedgång över viken 3 mars 2008


Lova i gräset - med sjöräddningens helikoter som vi ofta ser på ön i bakgrunden. Fjärde mars 2009.


Här är från åttonde mars 2010!! Faktiskt värre än i år!!! Snö och is är kvar!! Så rullar dimman in som så ofta på våren på västkusten.. Kommer sol och värme så kommer dimman och lägger sitt kalla täcke över ön..


Ingen bild från i år men snön är borta och i viken är isen kvar... Issörja och stora isblock en bit upp på land längst i viken.

Ha en skön helg!
Madelene

2 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Ibland är det bra med en liten återblick - det är lätt att glömma hur det var bara förra vintern.... Men issörja och isblock låter inte så kul.......

Lisbet sa...

Vintern har nog varit lite längre och kallare över allt i år.