torsdag 22 september 2011

Mina fyrfota vänner

Hej!!

Det tar alltid en stund.. längre eller kortare.. på morgonen när barnen gått till skolan och jag sitter vid datorn eller telefon - INNAN jag kommer ut på hundpromenad.. De väntar och längtar ut lika mycket som jag. :-) Särskilt när vädret är bra förstås.

Det var länge sedan jag tog ett gruppfoto!! Dags för det - eller hur??
Här är mina härliga fyrfota vänner!! Jag kan lova att de satt still i ungefär.. tio sekunder!! De väntar på att få komma ut i naturen för att springa fritt.
Lova och Ida
Irma i full fart.. byn i bakgrunden..

Hundarna..

Såna här "håriga" larver verkar det vara gott om där ute.. såg nog ett 20 tal idag.. Vad ska de bli??
Någon som vet?
Gillar naturens formationer.. Vattnet rinner som i en liten trappa nerför klipporna som en smal liten bäck.. Med ett kliv kommer jag över här så stort är inte det lilla vattenfallet men vackert tycker jag.

Så fick jag för mig att jag skulle ta en bild på Lova.. men Frosty tyckte annorlunda!! :-)

Här kommer hon i alla fall.. vår ljuvliga lilla Lova!!

Havet.. detta underbara, "oändliga"..

Ida torkar sig i gräset efter ett av alla dopp.. om jag inte passar mig så försöker de nog styka sig lite mot mig också i förbifarten.. Jag är ju en torr människa..  ;-)
Sista doppet är alltid i havet..

Fick ett märkligt brev på posten.. Som skulle lösas ut och det visade sig vara ett rekommenderat brev. Allt stod på franska så varken jag eller dem nere i affären förstod sig på hur det skulle fyllas i på rätt sätt.. men jag skrev på ändå och undrade vad detta kunde vara.. Jodå det var som väl var ett brev på svenska inuti kuvertet... Artigt formulerat talade Renault om att bilen som jag har skulle återkallas eftersom det fanns risk att ett allvarligt fel fanns i mortorn.. Fast lite fler ord förstå.. Så det var bara at ringa verkstan och boka tid för koll om just denna lilla bil hade felet.. Så kan det gå när man har en ny bil!!

Torsdag kväll.. och då kommer Nils snart hem från denna veckans slit.. jobb i morgon fredag kommer han förstås att ha men det är ändå oftast hemma på ön.. Så torsdag känns som en bra dag.. Hela helgen plus fredagen ligger framför!!

Önskar dig en skön helg!!
Madelene


6 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Så vackra bilder! Det är tacksamt att fota denna årstiden - också! Jag undrar också över de där larverna förresten...........

Lev idag sa...

Fina bilder som vanligt...ha en riktigt skön helg!

Ylva o Cliff sa...

Vilket vackert gruppfoto på era fina hundar! Det skulle du göra en tavla av!

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilka sötnosar!! Underbar miljö de får springa, leka, bada och busa i!!
Ha en skön helg!
//Maria

Lena & tussarna sa...

Du var snabb som hann ta den fina bilden på hundgänget på mindre än 10 sekunder ;) Bilden är jättefin!

Lisbet sa...

Vilken bra bild på alla hundarna, tycker det är nog svårt att knäppa ett bra kort på två.