onsdag 16 februari 2011

Vila

Hej!
Jag och tjejerna har haft en vilsam dag.. så här mitt i lovet. Hundpromenad i kylan och det kändes verkligen som om man inte ville vara ute längre än nödvändigt i snålblåsten. Fast vem blir inte annat än glad av att se hundarnas glädje att få komma ut? Sedan kom snön.. det har snöat hela dagen men resultatet blir ändå inte så mycket mer än att marken återigen blivit lite vit. Vi tjejer sjönk ned i soffan framför en film..

Nils var i stan för egna äventyr idag.. eller vad sägs om att inte bli utsläppt av bommen i parkeringshuset i Nordstan?? Han var tvungen att ringa P-bolaget som kom dit för att skruva sönder maskinen.. som käkat upp hans kontokort. Han fick tillbaka det och blev så utsläppt därifrån.. Efter en lång väntan på plats. Han köpte med sig hämtpizza hem - vilket uppskattades av tjejerna och mig!!

Här är en trött tjej på kvällen:


Ida sover gott! Gärna på golvet där det är svalt.. Hon blir lätt varm av sig, lilltjejen.

Ha det så gott!!
Madelene


2 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Funderar över om vi ska få snö i vecka 8.....Det har vi haft varje år nu sen en tid tillbaka, men för min del (och ja även för barnen) känns det mättat nu. Nu vill jag ha vår =O)

Kennel Zelzany sa...

Härligt med sportlov:)! Vilken otur för Nils men tur att han fick ut sitt kort och att han kunde köpa med sig pizza hem. Ida är så söt som vanligt:).