söndag 27 februari 2011

Cliff

Hej!!
Idag hade vi en gråvädersdag och det var inte riktigt lika isigt på träden som i går men på marken var det fortfarande mycket halt... Vad man saknar att kunna gå ut när man vet att det inte går! Längtar efter snöfria och isfria vidder och berg och öppet hav... Låt våren komma!
Positivt just nu är i alla fall att det blivit ljusare på kvällen! Det gillar jag.

Vi har fått bilder på mailen. Det gillar vi!!


Ylva och Freddy har skickat bilder på Fonzie och Cliff!


Hundkompisar!!


Maxfield Game Boy - Cliff


Söte Cliff!! Tack för fina bilder!!

I dagarna är det dags att anmäla sig till SSRK utställningen i Bohus!! Den går av stapeln 9-10 april. Vore roligt att träffa flera av er som har field där!
Här finns mer info under utställning Bohus: http://www.ssrkvastra.se/

Till sist en liten glad nyhet.. På Facebook vandrade runt en händelse för ett par veckor sedan.. Om att ett stort beslag av hundar gjorts i Skåne. Det var en person med djurföbud som återigen samlat på sig många hundar och avlade med dessa under vidriga förhållanden. Denna gång var 17 hundar omhändertagna av polisen.. Jag såg blänkaren om att dessa taxar som söker hem och vidarebefodrade nyheten.. och nu har en av dessa små taxvalpar hamnat på Rörö!! Räddad till ett bra liv!! Skönt att det mitt i allt finns många goda människor!
Grattis Marie-Louise med familj och lycka till med er lilla taxpojke!!
12 veckor gammal och redo att möta livet. Hoppas att vi snart kan visa någon bild på honom.
Han är ljuvligt söt!

Ha en bra vecka!
Madelene

4 kommentarer:

AnotherBlågg sa...

Vilken tur att det uppdagades med hundarna och att de nu går en ljusare framtid till mötes. Ser fram emot bilder på den lille "långe" ;)

Marie-Anne sa...

En valp räddad till Rörö! Underbart!

Ylva o Cliff sa...

Vad roligt med en tax på rörö ! Hoppas få se bilder på honom !

Lisbet sa...

Ser fram emot att få se bild på den lilla taxen. När jag var liten var tax en favorithund. Hoppas att de andra valparna också får bra hem.