fredag 18 februari 2011

Att riva ett hus och hundbus

Hej på er alla!!
Det blir lite spridda bilder idag, kan man säga.. Det är ju inte så ofta det händer stora saker på vår udde så när det väl händer får vi väl ta med det i bloggen också! Det är en av våra grannar som beslutat sig för att riva sitt fritidshus som liksom vårt hus, ligger på udden. Här är Elinas bilder.. och ja de river för att bygga nytt. Två hus ska det bli på samma tomt eftersom familjerna vuxit ur den lilla fiskarstugan.


Nu börjar det.. Bröderna själva står vid ingången..


Utbygget är borta..


Mycket bråte blir det.


En del av skräpet eldas upp och då blir det rätt rökigt. Så gick Elina hem igen för det var dags för mat.. och när jag sedan gick ut.. Var huset redan rivet.. Så det blev inga fler bilder på det.


Det är inte bara hundarna som får "fotvård".. även smådjuren har klor som ska klippas och vi har precis skött om dem här..


En extrabild på Bella!! Varsågod Linn!! ;-)


Marsvin är nyfikna djur


Söta små.. Nova och Bella.

Men vi har ju faktiskt hundar också..  ;-) Här kommer lite busbilder från i kväll!


Ida vill få igång Misa..


Man kan ju alltid krafsa lite retfullt på lapphundstanten..


Kom igen då!!!


Akta dig du lilla, jag har stora tänder.. och de är vassa!!


Sådär ja.. sånt bus vill fieldar ha!!


Så kan jag se väldigt oskuldfull ut och tant Misa ser fortfarande farlig ut!! Men ni som såg de tidigare bilderna vet vem som startade upp leken..

Glöm inte träffen i väster på söndag, inomhus!!
http://www.field.n.nu/

Ha en skön helg!
Madelene


2 kommentarer:

Ylva o Cliff sa...

Vilka fina färger marsvinen har ! Ja , hundbus gillas det här också . Tax mot Field kan bli lite ojämt ibland , men roligt har dom !

Lisbet sa...

Det är allt lite sorligt när gamla hus rivs, jag tycker att det här såg ganska fint ut. Kul att se hur Ida får igång Misa, Freja gör på samma sätt med Zelda använder tassarna.