söndag 6 februari 2011

Farmor och blommor

Hej!!
Har haft en lugn hemmasöndag... för min egen del och för de flesta i familjen. Fast Nils och Elina var i stan och såg på Harry Potter på bio..


Amelia var hos farmor för att fotografera hennes blommor och hon fick faktiskt även ta bilder på farmor!! Det är nästan unikt för farmor brukar alltid protestera och säga att man inte ska ta kort på gamla kärringar.. Fast för barnbarnet gick det bra... ;-)  Farmor fyllde 80 år igår. Det är en hög ålder! Vår familj är inte bortskämd med att ha "de gamla" kvar... Det är faktiskt bara farmor som vi ännu har... så har det varit de senaste tolv åren..
Roligt att hon är med oss! :-)

Jag tycker att Amelia fått till en soft ton i sina bilder.. Gillar det!!


Närbild på hjärtat mitt i en av buketterna


Rosa..


Ros


Mera rosor..


Vår farmor älskar verkligen blommor och fönstren hemma hos henne svämmar över av blommor som trivs och har det bra hos henne. Därför passar det mycket bra att fira just henne med blommor.


Astrid 80 år! Grattis farmor!! Tack till Amelia som tog så fina bilder!!

Så tillbaka till det vi brukar skriva om...  ;-) djuren i familjen såklart!!

Låt mig presentera: Nova, Nellies lilla marsvinsfröken


Och syrran Bella, Linns lilla marsvin!! Så små och söta de är!! Tjejerna har pysslat med dessa små hela dagen!! Rolig att se hur väl de små trivs med tantmarvinet Månsten men även med Elinas dvärgkanin som de också fick träffa idag.. Hundarna får hålla lite distans till marsvinsungarna att börja med så att de små får lite tid att vänja sig vid allt nytt.


Ida sitter fint på soffan.. och lyssnar..


Och lyssnar ännu mer!!!! Kan det hjälpa tro... att lägga huvudet på sned när man lyssnar? Men det gör det nog, när man som fielden har stora öronlappar som hänger ner.. :-)

Vi har nåtts av lite utställningsrapporter från igår!! Det har gått bra för Marias och min hane Tristan på Mjölbyutställningen igår. Han blev 3 dje bästa hane och fick cert!! Jättekul säger vi!!

En vecka till sedan är det sportlov!! Barnen längtar och räknar ner..
Önskar er alla en bra vecka!
Madelene

 

4 kommentarer:

Lev idag sa...

Vad månde bliva av denna fotograf...riktigt fina bilder på farmor och alla blommorna...för att inte tala om lilla Ida med huvudet på sned...bara så söt!

Marie-Anne sa...

Så fina blommor till en fin farmor! Vackra blombilder gillar jag! Och fina djur också...........

Lisbet sa...

Blombilderna är fantastiska, beröm fotografen. Vilka gulliga små marsvin, förstår att de är glada barnen nu.

Ylva o Cliff sa...

Blir mer o mer imponerad av blomfotografen, hon är så duktig ! Vilka snygga tjejer : Farmor och Ida !