onsdag 21 december 2011

Lilla julafton

Hej!
Idag hade barnen sin sista skoldag innan jullovet drar igång med sina 19 lediga dagar!! Extra kort skoldag för de yngre medan de stora hade avslutning i kyrkan och så betygsutdelning..

Hemma fick Nils äntligen gjort det efterlångtade (av honom själv men också av barnen) julbaket av "Röröbröd" som alla älskar att äta till nygriljerad julskinka! Gott!! Nils trivs i köket när han bakar och idag så akompanjerade han julsångerna på radion med lite egna texter.. som han ofta gör.. Så tänk er sången: "jag drömmer om en jul hemma" med texten..
"jag drömmer om bruna hundar... :-)) !" Trevligt, om du frågar mig..

 Irma tyckte också att det var gott - jag tog henne på bar gärning efter att hon smitit in i köket bakom husses rygg.. och fått tag i en brödkaka som hon kalasade på under bordet!!! Hon fick indragen kvällsmat med anledning av sitt tilltag.. vilket hon inte alls kunde förstå när de andra fick sin mat! ;-)

Framåt eftermiddagen blev det dags för tvillingarnas (första) jul!! De har ju turen att fira på tre ställen.. särskilt Nellie tycker att det är väldigt orättvist att få julklappar på tre ställen.. Men så kan det vara för en del. I morgon åker de sedan vidare till nästa..

Inget är som väntan... snart kommer tomten!! Ida ska alltid vara mitt i händelsernas centrum.
Barn.. kanin och hundar..
Ida "kysser" tomten!!
Frosty däremot, har alltid tyckt att tomten är aningen läskig.. i år så kom hon fram och hälsade lite snabbare. kanske tack vara barnbarnet som helt orädd kastar sig upp på tomten! Nåja.. hon förstod säkert att det inte var en helt okänd person där under masken. Men Frosty har alltid askytt masker!

Många glada skratt blir det!
Goa glada barn! :-)

Resten av familjen får hålla sig till tåls och fira jul fullt ut på lördag... Men en liten julhälsning från oss till er alla kommer här:


Så har vi tagit emot flera fina hälsningar och är är några av dem:

Här kommer en ifrån Cliff!! Maxfield Game Boy.


Cliffs skäggprydde bror - Fonzi!! Tack Ylva och Freddy för härliga hundbilder!!

Så fina Lukas!! Tack Lotta för din härliga bild!!

Ha en bra dag!
Madelene1 kommentar:

Lev idag sa...

Härligt med så glada ungar...å vissa har det som sagt bra...tre julklappsutdelningar...woow!