fredag 30 december 2011

Storm..

Hej!
Så har julhelgen passerat och nyårshelgen närmar sig.. vi har mest tagit det lugnt hemma och det är skönt med några vilsamma dagar tillsammans.
Några tilldragelser förutom nämnda storhelg.. har vi ändå haft! Först ut är marsvinssyskonens födelsedag som Linn och Nellie firat häromdagen..

De goa små "grisarna" har fyllt ett år!

Då blir det såklart kalas för smådjuren med goa grönsaker!!
Elinas kaninunge växer fort..

På torsdagen var det min tur att fylla år.. det är ju trevligt att livet tassar på så då är det ju lika bra att njuta av sin egen dag!! :-) Gäster som kom och stannar över nyår har vi fått och det är mysigt att få besök även på vintern ibland av långväga gäster.

Fast innan gästerna kom passade jag och Amelia på att gå ut på västsidan. Det stormade på bra!! Jag vet inte men det är nog den tredje eller fjärde stormen på kort tid på västkusten..Vinden kulminerade väl ungefär då vi var ute och aningen senare 25-32 m i sekunden blåste det.. Ibland svårt att stå på fötterna!! Lite kul var att skummet yrt från havet ända upp på stigen vid Ers vatten!! Kunde inte låta bli att föreviga ögonblicket när hundarna och jag kliver omkring i skummet.. det kändes märligt med det vita skummet som far som snö i luften..

Ha en bra fortsättning på veckan!!
Madelene


3 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Visst är det något speciellt med storm här ute - bara man kan stå på benen!

Ylva o Cliff sa...

Bilden på skummet vid vattnet var med i Göteborgsposten idag! Tyckte väl att jag kände igen hundarna, stog att det var från Rörö ! Ha ett riktigt gott nytt år på er allihop !

Lisbet sa...

Oj,oj vilket väder ni verkat haft, hoppas att ni slipper fler stora stormar.