måndag 12 december 2011

Hundar

Hej!
Känns som om det var väldigt länge sedan jag bloggade.. det beror nog på att vi haft händelserika dagar bakom oss.. Som i fredags till exempel. Då var det återigen storm på västkusten. Högt vatten blev det då när vinden och lågtrycket bestämde!! Hela 146 cm över normalvattennivå - det är precis så lång som Linn är.. en hel del alltså. Men blåsten gjorde också så att bussarna helt ställdes in i Öckerö kommun (dubbeldäckade bussar klarar väl inte blåst så bra) liksom höga Älvsborgsbron inne i stan stängdes av.. Jag kunde väl aldrig tro att avstängningen av bron skulle påverka oss så mycket att det blev bilkö ända ut till Torslanda - det är ganska många kilometer.. Vi hamnade i den kön när vi skulle till stallet för ridning och att vända var inte att tänka på - vägen är avdelad med betongräcken.. så det var bara att fortsätta framåt. När det var dags att börja rida för Amelia - var vi äntligen framme i "volvokrysset".. och vände om hemåt igen. Det kändes som en onödig utflykt men som jag sa till Amelia - "vi har i alla fall försökt ta oss till stallet idag"..

Amelias bilder:
En härlig hundpromenad tog jag och Amelia på söndagen.. innan vi skulle åka till stan..
Lova och Ida sådär tokglada i full fart - så som de ofta är.
Misa hittar en pinne..
Samt tar sig ett dopp.. ögonen skvallrar om en viss oro - och jag vet.. för jag har sett den reaktionen förut.. Det är ingen bra botten på det stället i dammen och Misa känner säkert att tassarna sjunker oroväckande djupt i dyn..

Upp ur badet kommer förstås Lova i full fart.. 
Ida och Irma

Väl hemma igen efter promenaden så såg Amelia denna mås, den och några stycken likadana ser inte ut som måsar vi är vana att se.. Det är förstås inte så ovanligt att stormar driver in ovanliga fåglar till kusten. Vet du vad fågeln heter??

Resten av söndagen ägnade vi åt annat.. Bilder kommer!

OM du anmält din hund till MyDOG 2012 eller vill gå och titta på denna stora hundshow - kan jag berätta att nu finns PM ute på denna sida:
http://www.b-u-s.se/
Field spaniels finns att se i ringen torsdag och fredag. Bedömningarna börjar klockan nio i samtliga ringar och fielden går ganska tidigt.. Rasmonter finns också att se alla fyra dagarna.

Ha det så gott!
Madelene

1 kommentar:

Lisbet sa...

Vilka fina rörliga bilder du har tagit, man riktigt ser vilken fart de har.