måndag 9 januari 2012

Sista lovdagen

Hej!
Så kom den då.. sista dagen på jullovet.. Det är som om alla barnen i familjen gått och sugit på sin julkaramell.. med viss klagan att "nu är det slut - skola i morgon".. Lite deppiga miner - samtidigt som de säger att lovet känts långt och varit underbart! Så är det - livet går vidare, vare sig man vill det eller inte. Fast man vill ju det!! :-) Jag som gillar skiftena i årstider - njuter ändå inte så mycket av en blöt regnvinter - utan längtar i stället tills det ljusnar mer och varma vårvinder sveper över ön.. Men en sak i taget. Idag fick vi i alla fall en känsla av vinter.. en liten stund.. Årets första snöflingor föll..

Till och med Misa - blinkar mot de fallande flingorna som yr i luften.

Man kan till och med ana lite vitt på marken..  ;-)

Snö Misa

Barnen tittade ut genom fönstren för att se om snöfallet skulle tillta så at de skulle kunna gå ut och få lite snölek.. men nej - denna gång övergick snöfallet i regn som oftast på västkusten.. Då blev det soffan istället och att se en bra film på tv..

Ida gillar Hugo.. och han är inte rädd för henne.. Lukas gillar både Ida och Hugo..
Lova gillar också Hugo.. fast hon vill nödvändigtvis ge honom någon slick så att han blir blöt på huvudet.. Det gillar Hugo inte lika mycket..  Men är väl att föredra framför det Misa gör.. Hon får något vaket över blicken när nya kaninen är i närheten och så slickar hon sig om munnen.. Hmm.. henne vågar vi inte ha som kaninvakt!! ;-)

Det var allt från oss!
Ha en bra vecka!
Madelene



3 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Nej - hon ska nog inte vara kaninvakt.....! Vilken fin bild på Lukas med hund och kanin!

Lena & tussarna sa...

Det är så uppfriskade med dina bilder både ute och inne:)

Barn och djur är en oslagbar kombination, uppfriskande härligt!

Lisbet sa...

Vad snäll Ida och Lova är med kaninen. Kommer ihåg när vi hade kanin, Zelda var den typen som slickade sig om munnen, helst när kaninen rörde på sig.