fredag 6 januari 2012

MyDog andra dagen

Hej!
Vaknade av väckarklockan som sig bör.. började väcka mina tjejer som alla ville följa med.. Så kommer Elina och säger: "mamma, varför har du väckt oss tidigare än i går, klockan är ju bara FEM?"
Ops.. något hade trots allt blivit fel med tidsinställningen.. fast det är ju bättre det än att vakna försent.. Vi fick somna om en stund i alla fall.
På plats aningen senare idag eftersom bedömningen av fieldar inte skulle starta förrän vid 11 tiden... kunde vi konstatera att det var betydligt mer folk inne på Mässan än igår. Rätt skönt då att vår ring var uppe på andra våningen.. där var det betydligt lugnare och ganska gott om plats.
Men vänta det fick vi. Det drog över läänge! En bidragande orsak till det var troligen att det var TRE domarelever med inne i ringen.

Domare idag var Lilian Jonsson.

Först en titt in i Field klubbens fräscha monter!! Fixa och Per pryder sin plats!!

Först ut idag var bröderna Ludde och Zigge. Idag blev valet det omvända mot igår - det var idag istället Ludde som tog hem BIR valp i juniorklassen. Grattis!!
Ylva och Cliff - Maxfield Game Boy var ensamma i öppenklass eftersom Nalle fick sista certet igår och blev champion - så hoppade han upp en klass till idag.

En liten illustration om hur det såg ut inne i ringen.. Domaren står vänd mot sina elever, längst till vänster är ringsekreteraren.. Vi var flera som tyckte att det kändes mindre kul att ha så många i ringen!

Cliff skötte sig fint och fick excellent.. Det åtråvärda sista certet låter vänta på sig.

Ida.. hon hade ingen lust att vara i ringen idag!! Jag märkte redan tidigt under dagen att hon nog tyckte att det räckte med gårdagens utställning.. Trött! Ja det kan man säga!!
Lilian småpratar med Ida.. Idag fick Ida också very good.. mer entusiasm i ringen önskas.. (och det önskar jag också!!!)

Ida står..

Min lilla älskling!

Jag och Ida passade på att öva lite i ringen när utställningen var slut!! Då minsann var det kul och hon gick snyggt igen! Men då var det ju så dags..

Här är mitt nya radarpar!!! Amelia och Lova - det går som en dans!

Mina fina tjejer!
Lite mys i ringen..

Domareleven fingranskar Molly

Även här blev det alltså omvänd ordning i öppenklassringen jämfört med igår.
Lova placerades före Molly. Men inget cert..

Slutligen blev Sessan BIR och utan konkurrens när ingen hane blev BIM och eftersom ingen heller fick ck eller cert..
Lite snopet kändes det att domaren var så återhållsam idag...
Sista bilden i dagens blogg får bli på söta Lova!!
Hasaty's Alfa Julia
Tack till Elina som fotograferat!!

Så var MyDog äventyret slut för vår del för denna gång! Det är en hundfest som man inte vill missa och inte minst är det så roligt att träffa så många härliga människor - samt njuta av hundar i alla storlekar.. Några fler bilder kommer troligen i bloggen i morgon - barnen har fotograferat flitigt runt om och på showerna..

Ha en skön helg!!
Madelene


6 kommentarer:

Ylva o Cliff sa...

Tack för en trevlig dag ! Vilket härligt par Amelia och Lova är !!

Kennel Zelzany sa...

Grattis till fina resultat men va synd att inga cert delades ut och det är intressant att resultaten blev omvända. Alla domare är olika med olika smak;). Vi får hoppas att vi slipper domarelever nästa gång vi ställer. Har varit mycket elever med de senaste gångerna men tre stycken är väl i mesta laget.

HaSaTy Field Spaniel sa...

Så koselig med ny raport og flotte bilder fra MyDog. Jeg kan virkelig se at Amelia og Lova trives godt i ringen, begge to! :-)
Synd hun ikke fikk certet. Dumme dommer...

Sabelhagens Olivlund sa...

Vi var mycket i Field Montern och tittade på alla fina hundarna där. Dom charmade oss totalt. Jag har verkligen fastnat för rasen.
Så fina bilder, förstår att Ida blev trött. Tycker hon är så bedårande söt.
Vi missade tyvärr bedömningen, det drog ju ut rätt mycket på tiden och svårt att veta när de skulle komma igång.
Ha det gott.

Sara sa...

Jättegrattis till er alla! :) Vad roligt när flera utav hndarna fick bra resultat. Hoppas det år lika bra på nästa ut :)

Lisbet sa...

Vad synd att det inte delades ut några cert. Låter lite mycket med tre elever samtidigt, en räcker väl. Roligt att se alla fina bilder därifrån, ser gärna fler.