söndag 22 januari 2012

Fixa

Hej!!

En sådan solig morgon vi vaknar upp till idag!! Vädret är verkligen ombytligt! Det måste man säga.. Igår hade vi i stort sett "snöstorm" med västkustmått mätt i alla fall.. Det var slirigt och lite besvärligt att köra fram och tillbaka till stallet men redan innan vi var hemma igen hade snöfallet gått över i regn.. Elina och Amelia var ute med hundarna i snön - finns något lyckligare än barn och hundar i snö? Bilder från gårdaen finns att se i Elinas djurblogg- länk till höger.

Det regnade i natt.. men som sagt sol idag!! Vad passade då bättre än en hundpromenad på förmiddagen med Elin, Per och Fixa som hälsade på? Elina är det som fotograferar..

Strålande sol!!

Mycket vatten blir det efter allt snöande och sedan regnande.. Per som spanar efter Fixa..
Det är fortfarande en aning vitt på marken.

Jag gillar Elinas motljusbilder - så några får det bli idag.. Ida, Lova och Fixa.

Lova in action!! Ida hänger på..

Nils, Per och Elin vadar fram på den blöta stigen. Fixa först!

Per är mannen som alla bruna hundar gillar.. ;-) Godis är gott! Eller så är det Frosty genen som spökar hos alla dessa matglada flickor!

Lova håller sig till kanten... men drar sig ändå inte för att spränga i full fart genom den tunna isen med sina tassar..

Lova
Fixa
Ida

Så har vi fått en fin bild på mailen!! Tack Ann-Sofie!!

Maxfield Gloria

En nyhet:
Vår svarta hane Tristan,
Lord Avalon For Fortune Favoured - har parat tiken Winterbourne Let the Sunshine In "Happy". I fredags visade ultraljud att Happy är dräktig! Valpar föds i slutet på februari.
Vi säger "Lycka till Elisabeth med din allra första field spanielkull under kennelnamnet Skogsglädjens!"

Önskar er alla en bra kommande vecka!
Madelene


1 kommentar:

Marie-Anne sa...

Vackert - och ack så blött!