tisdag 10 januari 2012

Vardag

Hej!

Så var det åter vardag igen.. Alla barn i skolan igen, jag får någon timme för mig själv.. Det är skönt att få!! Jag passar förstås på att ta med mig hundgänget ut på promenad och sån tur idag har vi sol! :-)
Lite frost på marken och solsken! Härligt!
Min vanliga vandringsväg.. förbi Möddarn ner mot Kärrsviken..  Vi har rätt grönt hos oss trots allt - både på marken och av alger - på skylten av trä..
Här kommer gänget.. bara Irma saknas på bilden.. men finns förstås i närheten.
Har man en så här glad kompis med på promenaden så kan man inte annat än bli glad själv också!!
Lövtunn is på alla små dammar.. hundarna verkar inte ha något emot att krascha rakt igenom isen för att få sig ett dopp.. eller bara för att få dricka en skvätt.
Is.. det var till att börja med ganska så halt på bergen så man fick noga välja var man satte ner fötterna. Under promenadens gång så steg temperaturen säkert och solen värmde så bergen torkade upp snabb och vi kunde gå med trygga steg ner mot västsidan.
Ersvatten
Lilla Ida med sin långa skugga..

Så har det hunnit bli eftermiddag och mörkret har sänkt sig över ön.. De allra flesta husen har fortfarande adventsljusstakar och stjärnor tända.. det är vackert!! Det lyser upp... vi har nog kvar vårt till helgen i alla fall. Det blir så tomt när man tar ner det.

Ha det så gott!!
Madelene

3 kommentarer:

Lev idag sa...

Visst var det en härlig dag idag...å låt stakar och stjärna lysa ännu ett tag...det är så fint!

Marie-Anne sa...

Bara att instämma med föregående talare..........

Lisbet sa...

Känns som du bor på en annan planet när jag ser de där utebilderna, soligt och grönt gräs. Här hur mycket snö som helst, känns länge tills vi får se något gräs. Jag har också kvar stjärnor och stakar, lyser upp fint i vinter mörkret.