lördag 2 april 2011

Robin

Hej!
Vi har en genomgrå lördag på ön idag.. Det är nämligen tät dimma och bara några plusgrader..  Jag blir extra sömnig när det är sånt här väder.. Fast vi har ju varit igång halva dagen i alla fall.

Idag var det dags för kurstillfälle tre på agilityn på Sandens Hundskola i Torslanda. Vi fick åka lite tidigare och hämta upp Irmas ersättare - Robin. Alla tjejerna säger "Åh" och "Ah" när de ser honom.. och visst är han enormt gullig, den lille mannen! :-)


I Amelias trygga famn fick han resa, Amadeus i med Sara i mittsätena och så Misa längst bak bredvid Elina så att alla hundar skulle kunna känna sig komfortabla.


Elina gillar också Robin! Se hur dimmigt det är även i Toslanda idag..


En hoppbild blev det från dagen - hoppas att Amelia kan få till någon mer i morgon men hon hade förstås fullt upp på kursen idag.. Men desto fler bilder blev det efteråt! Robin överraskade och var riktigt road av agilityn! Särskilt när han slapp ha kopplet på sig så blev han glad och följsam och han fullkomligt
älskade tunnlarna!


Robin!

Söt som socker!


Gillar hans ögon.. stora och vänliga..

Amelia blev allt lita förtjust i Robin.. och det var han på nästan varenada bild från denna dag.. I morgon är det dags för kurs igen och då ska Robin bestiga höga höjder - i form av A-hindet! Kommer det att gå? Om Robin tycker det är roligt - så går det nog. Spännande fortsättning följer i morgon..  :-)


Tjejernas kurs varade i två timmar.. och jag och de yngre tjejerna fick ju fördriva tiden en stund före ridningen.. Sedan så här är det hundtjejernas tur att vänta på oss. De hann gå en sväng till Torslanda Zoo och tillbaka till Sandens medan de väntade in oss.


En trött liten kille sover gott insvept i varma goa hundtäcket hos Amelia efter kurs och promenad.

Ha en fortsatt skön helg och hoppas på solsken i morgon!!
Madelene


6 kommentarer:

Ylva o Cliff sa...

Roligt när alla raser kan prova på vad som helst ! Skulle vilja testa Cliff och fonzi på detta också .

Lisbet sa...

Vad kul att Robin verkade gilla agility. Förstår att de är förtjusta i han söt och liten som han är.

Lev idag sa...

Så många fina bilder på lille Robin...å så duktiga flickor du har...

Marie-Anne sa...

Vilken rolig dag Robin fick! Hoppas att det blir lika kul i morgon - fast just nu är han nog helt slut, den lille mannen!

Kennel Zelzany sa...

Söta Robin, helt ljuvlig! Så kul med agility både för mattar och hundar och härligt att åka hem med trötta och tillfredsställda vovvar:)!

Susann sa...

söt som en liten sockerbit är han Robin :0)
som svar på dina frågor så har jag skrivit upp vare gång kameran hade tagit 10 000 bilder för att på så sätt hålla koll.
valde ingen avancerad modell utan en beprövad, Nikon d5000 Mediamarkt hade special pris på den nu med två objektiv, kanon tyckte jag!

ha det så gott