måndag 4 april 2011

Måndag i april

Hej!
Det blev en dimmig inledning på den här dagen också.. och det känns inte direkt som om man längtar att ge sig ut då.. men frampå dagen lättade dimman och solen tog över! Vilken skillnad!! :-)
Då kan man äntligen se sig om efter alla vårtecken.. fåglar som kommer till ön, blommor, barn utan jacka..
Tjejerna hade Rocky med sig hem idag - han bor med sin familj nära skolan på ön så det passar fint att ta med honom då.. Ida älskar det!


Linn med sin kompis och i bakgrunden fiskebåten Svanen på ingång..


Ingen tvekan om att det är underbart att ha en kompis och leka "jage" i full fart!!


Springa!!


Mera bus!


Ida ser helt galen ut!! Haha!!! :-))


Öronflax

Nellies och hennes kompis ville också vara med och se när hundarna busade.. Fast Misa var goast att kela med tyckte nog i alla fall Ester.


Vad gulliga de är tillsammans, Ida och Rocky

Rocky


Kompisarna..


Vara med på bild är kul ibland..


Eller så kan man ju vara på lekstugans tak.. för en coolare bild! :-)


Rocky.. sista bilden innan han skulle gå hem till sig igen! Sötisen!!
Tack Elina för bilderna!


Elina ja.. hon och Doorbell är i väntans tider.. mest Doorbell kanske??
Vi hoppas att det går vägen denna gång och att det föds friska fina kaninungar.. kanske kommande natt? Doorbell har jobbat i sitt kaninhus där hon gjort en fin krokig liten bohåla för sina små.. Än har hon inte börjat plocka päls att bädda med men det kan de visst göra precis innan det är dags.


Amelia fick se några fina blommor bakom en mur.. Lukas, Misa och Ida blir nyfikna och kikar över muren.. Inte lätt att hålla tungan rätt i mun med en hund i koppel och en chokladkaka(!) i andra handen! ;-)


Så härligt vårliga snödroppar!  Amelia gillar gräsnivå persektiv..

Så den vackra krokusen.. gräset som börjar skymta fram mellan de bruna höstlöven..
I kväll var det härligt att vara människa och bara njuta av vårsolen och ett stilla hav!!

Nils återhämtade sig snabbt efter gårdagens bravader.. skrev om det på Facebook igår.. Han lyckades fånga sig själv på kroken igår när han var ute med flugfiskespöt.. AJ!!! Vilken tur att vi har en snäll och hjälpsam läkare med sjuksköterska till fru på ön som erbjöd sig att hjälpa - och plockade ut kroken!! Blek om nosen var han allt Nils.. Men ut kom kroken! Så var det dags för honom att jobba ute till havs ett knappt dygn.. väl hemma igen idag - så gav han sig genast ut med flugspöt igen.. så värre än så var det inte! :-)

Ha en bra kväll!
Madelene

4 kommentarer:

Kennel Zelzany sa...

Så härligt med bus i vårsolen. Underbara bilder på barn, hundar och vacker natur.

Ylva o Cliff sa...

Åh , vad man njuter av att se så vackra bilder! Och nu har vi en härlig tid framför oss.Men vad håller Nils på med egentligen? Är det inte fisk man ska ha på kroken?

Lena & tussarna sa...

Ida och Rocky är ett vackert par :)

Lisbet sa...

Oj,så många vackra bilder, hos er har verkligen våren kommit, så fint med vårblommor. Ser fram emot kaninungarna, hoppas att allt går bra. Hundarna verkar också ha fått vårkänslor.