onsdag 17 augusti 2011

Onsdag

Hej!!

Idag fyller Elina år och det kändes märkligt att inte kunna fira henne.. hon och Amelia är ju på tonårsläger denna veckan.. så det fick bli några sms till henne idag i stället. Fira får vi göra till helgen! Hon har önskat smörgåstårta och farmors rulltårtsbakelser att fira med.. :-)

Det har varit sånt där märkligt väder på ön idag igen.. omväxlande solsken och ösregn.. Fast kvällen blev ljuvlig med spegelblankt hav och solnedgång.. Det känns att hösten är på gång - luften är lite högre och lite klarare.. Det gillar jag!


Lipton vilar i Nils datorstol innan han åkte hem till Göteborg igen med sin matte idag.. och nej, någon parning blev det inte denna gång.. Lilla Lova gjorde allt hon kunde för att charma honom men hon föll inte riktigt Lipton i smaken.. så kan det gå.
Hilde och jag har nu bestämt att Lova stannar på Rörö över nästa löpning - parning så i bästa fall blir det valpar på kennel Maxfield våren 2012. Fast det är ju en senare fråga..


Hilde skickar denna bild med alla ll valparna i hennes kull - Lovas småsyskon!! Vilken vacker syn!!
Tack Hilde!! Så skönt att allt går bra med de små. De finns i Hildes blogg..
http://hasaty.blogspot.com/ 

Ha det så gott!
Madelene


5 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Synd - men tycke uppstod väl inte riktigt.
Det är verkligen höst i luften - hoppas på en lång och fin sådan, och att vintern dröjer bra mycket längre än förra året.........

Kennel Zelzany sa...

Synd att inte tycke uppstod mellan dom men det ska ju vara kemi mellan hundar med;). Gillar också hösten med myket sol och hög och frisk luft.

Lisbet sa...

Vad tråkigt att det inte blev något mellan Lipton och Lova. Hösten kan vara riktigt fin om det bara inte regnar för mycket.

Lena & tussarna sa...

Vad trist att dom inte fick till det Lova och Lipton!
Hösten kan vara riktigt härlig med alla vackra färger och den friska luften.

Anna Sofia sa...

Lipton är så fin har liknar så Jesper på vissa bilder, speciellt när han ligger i stolen där med den typiska field blicken :D