lördag 13 augusti 2011

Lipton

Hej!

Vi har haft besök från Hönö hela dagen och det blir mycket trevligt prat och god mat!! :-) Underbart sommarväder har det också varit och det kändes ju bra efter de senaste dagarnas höstkyla!!!


Igår fick vi också besök!! Det var Gabriella som med sin dotter kom och lämnade Winterbourne Age of Aquarius "Lipton" hos oss!! Tanken är att han och Lova ska bli ett par!! Som vi ju tidigare berättat i bloggen. Det är ännu lite tidigt för parning men det är bra att vara i god tid så att rätt tillfälle inte går till spillo. Fast givetvis löper inte bara en tik i flocken utan det visade sig att även Misa var igång i löp.. Det har jag inte lagt märke till - eftersom jag inte kollat upp henne - Irma började också löpa idag - det är som om dom tänker "passa på och löp när det finns en hane i huset" eller.. nja det tajmar sig ju så att tikarna ofta löper på samma gång. Det innebär stängda grindar så att vi inte får oösnkade fieldvalpar eller kanske lappfieldar - fieldlappar! Det vill vi inte ha!! :-)
Här är ett par bilder:


Lova och Lipton

Lipton!! Han är en mycket go och glad kille som snabbt fann sig tillrätta i vår familj, en riktig mys"farbror". Tack Amelia för bildlånet!!

Önskar er en fortsatt skön helg!!
Madelene
2 kommentarer:

HaSaTy Field Spaniel sa...

Fine er de, Lova og Lipton. Krysser aalt vi har for vellykket date mellom disse to, og at det ikke blir Lappfielder hos dere :-)

Mia sa...

Madeleine, vilka urmysiga valpar det kommer att bli! Varje gång jag ser en"Roan" blir jag helt kär! Skiljer sig Lipton mycket från Irma, i färgen alltså? :)