söndag 31 juli 2011

Field specialen 2011

Hej!
Jag och Amelia har varit på Field specialen på Tånga Hed idag! En lyckad dag blev det på alla sätt.. vädret stod oss bi och det var solsken ovch uppehåll hela dagen och ganska så varmt. Lagom väder för hundutställning om du frågar mig. Solkräm på!

Med på utställning idag från kennel Maxfield hade vi:
Frosty, Fixa, Gloria, Harry och Ida samt Lova och Tristan som vi deläger. Amelia hade med sig kameran och tog mängder med bilder - ca 1300!! Dessa bilder - ja kanske inte bokstavligt talat alla dessa bilder - kommer att läggas i ett webalbum som alla har tillgång till från field klubbens hemsida. En viss gallring får förstås ske av oss innan så att det inte är tio bilder på en och samma hund.. Det kommer att ta lite tid så hav tålamod. Samtidigt tror jag att det kan vara kul att komplettera det albumet med DINA bilder, du som var med - då Amelia koncentrerat sig på att ta bilder på varje individ så kan det vara kul att se lite fler bilder med alla vinnare samlade på samma bild. SAMT ÄVEN BILDER från och med championklass tikar - till och med finaler.. då kameraminnet blev fullt!!!  Så har du såna bilder maila gärna: maxfield@telia.com så kan vi lägga in dessa i kommande album för field specialen. Tack på förhand!

Här är några av bilderna..


Här kommer Ann-Sofie och Harry! Han blev fyra i juniorklass hanar.


Lilla goa Ida vann juniorklass tikar! Domaren gillade verkligen henne och placerade henne före de andra juniorerna som var äldre än hon. Jag blev glad och överraskad!!


Fixa slog till och vann öppenklass tikar!! Grattis Per!!!


Fina Fixan!


Gloria blev oplaserad i öppenklassen men fick fin kritik.


Hilde visade Lova!! Lova blev tvåa i öppenklass tikar!


Lova!

Så några bilder på Tristan, som blivit en så fin hane!


Tristan


Tristan


Tristan.. han har så go blick..

SÅ var det inte minst roligt att kennel Maxfield placerade sig som tvåa i uppfödarklass!! Jätteglad blev jag för det och skickar att stort tack till er valpköpare som kom och deltog - utan er blev det inte så!!!
Det var kul att träffa så många fieldvänner idag och en riktigt lyckad dag för kennel Maxfield.

Grattis till kennel Winterbourne som i år kammade hem både BIR och BIM samt
bästa uppfödargrupp med mera!!

Madelene

5 kommentarer:

Kennel Zelzany sa...

Jättemånga grattis till framgångarna i ringen. Jag är glad att vara en valpköpare från kennel Maxfield. En sån mysig dag vi haft:)! Jättetrevligt att träffas och umgås och prata hund och bara njuta av alla fieldar.Hoppas vi ses snart igen:)!

Ylva o Cliff sa...

Grattis Madelene !!! Blir glad för din skull vet hur mycket tid du lägger ner på hundar !

Marie-Anne sa...

Så kul att det går så bra för Ida!

Lisbet sa...

Grattis till de fina resultaten. Vilken rolig och trevlig dag ni alla verkar ha haft, hade så gärna velat vara med.

Lena & tussarna sa...

Grattis till alla fina resultat!