fredag 24 juni 2011

Midsommar afton..

Hej!
Så är det de sista skälvande minuterna på midsommaraftonen.. Som trots allt blev en solig dag på ön!! Blåsig, javisst!! Men solig - det är huvudsaken!!


Dans runt stången.. tittar jag gärna på från sidan.. Med någon eller några hundar.. Ida behöver ju miljötränas lite.. Elina och Sara tog med Nellie i dansen så jag tror hon blev nöjd.. Jag har aldrig gillat att dansa runt vare sig julgran eller midsommarstång.. inte ens när jag var liten. Så då kan man väl få avstå fast man har barn.. :-)


Vi hittade en plats i skuggan och där satt vi bra.. Husse och Frosty..


Efteråt - smörgåstårta hos farmor!! Så här glad blev Nellie då!! Hon har på sig sin "Madicken/Ida" klänning som hon också bar på sketcerna på skolavslutningen.. Allt för att farmor skulle få se henne i den. Farmor var ju inte med på avslutningen..


Blåsig väderlek gör nog - som vi hoppades, att ganska många båtar stannar vid kaj.. Nils som är frivillig i besättningen på sjöräddningen har haft en uttryckning hittills idag.. Få se om han får sova i natt??

24 juni.. sex månader så är det julafton.. det känns som väl är MYCKET avlägset!! Hoppas vi får en riktigt lång och skön sommar detta år!!

Ha det gott!
Madelene2 kommentarer:

Marie-Anne sa...

En fin midsommarafton blev det, och en fantastisk sommar önskar vi oss........

Lisbet sa...

Fina midsommarbilder, och visst är det extra kul när vädret är bra.