söndag 19 juni 2011

Mera Gränna!

Hej igen.. En till Grännablogg blir det.. några bilder kvara att visa..


Lova pova..


Goaste Lova!! Blötare kan man knappast bli..


Greta i champion klassen! Glad med svansen i stora svingen!!


Vad säger du matte? Står jag fint så här??


Tikarna.. i hällregn..

Så var den utställningen slut.. och barnen och jag var så pass blöta att vi avstod från inbjudan från Winterbourne gänget att äta lunch med dem.. Barnen ville dra vidare och vi fick packat ihop tält och pinaler.. Blött förstås.. och hur kommer det sig att allt blir större när man ska resa hem??

Vi hade en rolig händelse kvar.. Styrde ut på landet utanför Gränna där Ölandsberg ligger. Hästgården som vi ska hyra en stuga på om ett par veckor. Vi ville få en liten förhandstitt där.. Vi kikade på stugan och Amelia spanade förstås in hästarna.. Dem som gick att se från vägen. Tjejerna var så nöjda och längtan är stor!!


Det fanns hästar av alla sorter och storlekar..


Vackra är de!


Den här.. kanske är något för Amelia?


Färgglada hästar drar alltid till sig blickarna!

Efter hästtitten var tjejerna i alla fall hungriga. Då blev det pizza i Gränna. Utanför hade regnet tilltagit i styrka och vattnet formligen forsade fram på gatorna!! Ingen åska men ändå som ett åskregn.. Vi var glada att tältet låg inpackat i bilen redan..

Det var allt från oss!
Ha en bra vecka!!
Madelene


3 kommentarer:

Kennel Zelzany sa...

Grattis till bra resultat i ringen:). Er semester kommer bli jättebra med så fina hästar.

Lev idag sa...

Visst är det väl så att regnet ofta kommer när det är som mest olämpligt...men ni tycks ju trots det ha haft en mysig dag...hmm, jag förstår om barnen är förväntansfulla inför stundande semester!

Lisbet sa...

Vilket väder ni hade, hundarna ser ut som de har nybadat. Ni får säkert en jättebra semester. Med så fina hästar, är säkert allt annat också bra.