lördag 19 mars 2011

Fullt upp

Hej!
Den här lördagen var det fullt upp för oss - förutom de yngre tjejernas ridlektion var det även start för de stora tjejernas agilitykurs! Flera roligheter på samma gång alltså. Solsken och plusgrader idag - bra på kursen förstås!! Tjejerna var nöjda med hundarnas och sin egen insats. Det är Irma och Misa som är med denna gång och så kompisen Sara med sin hund Amadeus är också med.

Jag hade kameran med till stallet. I morgon fortsätter agility kursen och då kan förhoppningsvis kameran följa med på den! Ser fram emot lite bilder därifrån.

Nellie fick Sirius så som hon önskade. Det var dags för hennes första galopp idag och lite fjärilar i magen på Nellie var det allt. När det sedan var dags så tyckte hon att det gick väldigt fort!! Hon blev lite rädd.. stackarn.. men det går säkert bättre och bättre!


Linn fick sin favorit Babsan - även hon nöjd!! Galoppen funkade fint för Linn som var nöjd
och glad efteråt också!

Hemma igen blir det lite mys i soffan med marsvinet Nova och Ida


Kan det vara TV;n som Nova kollar på??


Ida.. aningen sömnig!

Är tacksam för att vi fått låna Larssons bil!! Utan den hade vi inte kunnat resa till stallet och agilitykurser två gånger denna helg samt till tandläkaren med barnen på måndag!! Vår bil står på verkstad och väntar på reservdelar och ska bli klar i nästa vecka inget vidare att betala nära 10 tusen för lagning och allt.. på en gammal bil. Det känns som att kasta pengar i sjön på något vis. Förhoppningsvis blir det inga fler stora lagningar på ett tag.  :-)

En annan nyhet hos oss är att Elina ska byta klass! Från och med måndag så går hon parallellklassen i stället. Där har hon fått vänner och förhoppningen är att hon ska trivas bättre.

Ha en fortsatt skön helg!
Madelene

7 kommentarer:

Ylva o Cliff sa...

Underbara bilder på barn och djur ! Det är livet ! Fantastiskt !!

Kennel Zelzany sa...

Mysigt och kul för barna att åka till stallet och vara på agilitykurs. Tur ni fick låna bil så dom kom iväg på sina aktiviteter. Jobbigt när bilen går i sönder, man är ju tyvärr beroende av den när man bor som man gör!

Marie-Anne sa...

Jättefina bilder! Kul att tjejerna har sådana mysiga intressen - bra att ha en snäll mamma som skjutsar då också.........

Anonym sa...

Vilka roliga aktiviteter ni gör:) Lycka till i nya klassen Elina, det blir säkert görbra!kramar från Fixa med familj

Anonym sa...

Vilka roliga aktiviteter ni gör:) Lycka till i nya klassen Elina, det blir säkert görbra!kramar från Fixa med familj

Lena & tussarna sa...

Härliga bilder!
Barn och djur är en oslagbar kombination ♥♥

Hoppas Elina kommer få det bra i skolan nu ♥♥

Lisbet sa...

Marsvinet ser väldigt allert ut där det sitter på axeln. Det är viktigt att trivas i skolan, hoppas att det blir bra i den nya klassen.