torsdag 5 januari 2012

My Dog första dagen

Hej!
Så var det dags för årets första stora begivenhet... Hundutställningen My Dog 2012!!
Det gick oväntat lätt att få upp alla tjejer ur sängarna vid halv sextiden på morgonen.. de såg också fram emot showen! Jag däremot kände mig inte lika morron pigg.. Av någon anledning så hade jag en oro att "tänk om väckarklockan inte ringer och vi missar alltihop".. så jag vaknade till med jämna mellanrum bara för att konstatera att det bara gått en halvtimme till.

Vi kom iväg i alla fall och tack vare jullovet så gick bilresan in till stan snabbt och lätt. Vi hade gott om tid på oss innan det var dags för entré i ringen och lite småprat med övriga fieldfamiljer kunde vi unna oss. Det är alltid roligt att träffas!

Domare idag var Tamas Jakkel från Ungern och så fanns det även en domarelev med vid granskningen.

Här är det unge Periwinklés Scot Free "Zigge" som blev BIR valp
Här är Christer de Flon med sin hane, kullbror till ovanstående. Missade tyvärr namnet på trevliga field pojken..

Ah, så var det jag då.. Med Ida i unghundsklass! Det gick ganska ok - att Ida skulle bli lite mer framåt i ringen önskades.. Ida blev very good denna gång.

Väntan..
Ann-Sofie och Gloria. Visade sig fint och idag blev det ett very good.

Tyvärr blev några bilder gulaktiga.. men vill ändå visa att idag var Amelia  handler för Lova! De skötte sig jättefint båda två och jag är så stolt över dem! Lova verkade älska My Dog!! Trivdes både i ringen och när vi lotsade oss genom allt folk vid ringarna och runt försäljnings stånden.

Uppställning!! Lova blev excellent med reservcert idag..

BIR vinnare med cert idag blev Maritime Mahogny
Grattis!!

Det finns så mycket annat på My Dog också.. men vi bestämde oss för att spara en del tills i morgon... Fast lite ansiktsmålning kan man väl alltid hinna med!! Nellie tar chansen..

Nya tag och nya möjligheter i morgon!! Hoppas vi ses!! Runt kl. 11.00 visas fieldarna i ring 25 som finns på andra våningsplanet.

Ha det gott

Madelene



5 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Då ska vi försöka hinna till ring 25 kl 11.00:)). Det hade varit kul att få se.
Fina bilder!
Ha det gott!
Kram

HaSaTy Field Spaniel sa...

Gratulerer så mye og lykke til i morgen. Godt å høre at Lova trives på MyDog og jammen har hun en meget dyktig handler også!! Mange hilsner til henne! Jeg er også stolt ;-)

Lena & tussarna sa...

Kul att ni är nöjda med dagen!
vad roligt att dina flickor tycker det är lika kul som sin mamma med utställningar :)
Tycker hundarna ser glada och nöjda ut!

Kennel Zelzany sa...

Jättemånga grattis till R-certet:). Det var kul och träffas men nästa gång hoppas jag och Gloria på en bättre start än sitta fast i bilkö och komma stressade i sista minut;). Phu ett under att vi hann. Kram från oss!

Lisbet sa...

Grattis till fina resultat, extra vad roligt att det gick så bra för din dotter och Lova.