tisdag 21 juni 2011

Längsta dagen på året..

Hej!

Idag har det varit längsta dagen på året.. ja inte fler minuter precis med fler soltimmar.. fast så värst soligt har vi inte haft.. molnigt med inslag av sol kanske.. Tänk längst uppe i norr - där det är midnattssol.. Minns det från när jag var liten.. Nu hade jag nog behövt mörkläggningsgardiner för att kunna sova om det varit så här..
Tänk vad snabbt det går att packa in och hur lång tid det tar att packa ur och få ordning på allting!! Först idag är bilen tömd, tältet inpackat efter att ha fått stå och blåsa torrt och alla väskor inburna i huset.. Tvätta allt har jag ännu inte hunnit.. :-) Så är det.. Har packat tvillingarnas väskor i kväll, de ska ju resa till sin släkt över midsommar och det blir tomt efter dem..

Jag har inte varit aktiv med kameran men Amelia har.. se gärna hennes härliga bilder på Lova, Misa och måsar i hennes senaste bloggar:
http://fotobrunetten.blogg.se/

Ja det så gott!
Madelene1 kommentar:

Anki och tjejerna sa...

Ja man kan hålla på i evigheter med att packa upp och tvätta upp efter sig.....Går betydligt snabbare att göra tvärtom, men då har man ju äventyret framför sig så det är väl det som gör det.

Hur trivs du annars med din nya kamera?