onsdag 22 juni 2011

Elinas bild

Hej!!

Idag reste jag med tvillingarna till sin släkt där de ska vara äver midsommar.. själv reste jag vidare till stan med bilen. Den hittar på nya åkommor med jämna mellanrum. Just nu tar vattnet i kylaren slut och jag får fylla på ofta. Fick tipset att gå till "express" delen på verkstan för att få bilen bedömd.. Förhoppningen var att de skulle hitta ett enkelt fel på den. Diverse tester och tittande under bilen gav inga större ledtrådar och bilmekanikern föreslog lite tvekande: "det är nog packningen till topplocket som behöver bytas, vi har tyvärr inga tider på verkstan förrän om en månad och jag skulle inte rekommendera att köra med bilen... "
Jaha... det kändes lite som om han chansade med sin diagnos av bilen.. Och vad vet jag?? Bilkunskap är inte min starkaste sida precis.. Återstår att be maken ringa en annan verkstad och försöka få snabbare tid och förhoppningsvis bättre koll på vad som är fel på den. Tusenlappar kostar det ju att fixa och då vill man ju fixa rätt saker!!

Elina erbjöd mig att ta hennes bilder till min blogg.. och jag är inte nödbedd när det gäller bilder!! Här kommer hennes hundpromenad med syster och kompis!!


Amelia och Amadeus på stranden.. mycket snäckskal är det efter de blåsiga dagarna..


Misa och Sara på väg mot Erskullar


En härlig bild med två kompisar!! Sara och Amadeus!! Hundarna gillar att klättra och balansera i bergen.


En till!!


Lova.. som lurpassar på Misa! Ön Hyppeln i bakgrunden..


Misa..


Misa!!


Elina fångar Amelia på bild..


Sa du sten?? Strandstenar är fina..


Sommar.. Tack Elina för ditt bidrag till bloggen!!

Ha det gott!!
Madelene2 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Vilken go, blöt, söt lapphundsnos :-) Så otroligt mycket snäckor ni har på stranden :o
Snälla Elina som lånar ut sina bilder till din blogg :-) Låt maken konsultera en ny mekaniker, när det rör sig om så mkt pengar vill man ju vara säker på att man byter rätt grej!

Marie-Anne sa...

Så fina bilder - stenstranden är fantastisk!