fredag 26 april 2013

Tvåveckorsvalpar

Hej!!

Igår blev valparna två veckor och tanken var att jag skulle lägga ut bilder på de små.. men det blir inte alltid som man tänkt.. Min dator kraschade och gick inte att få igång igen.. Suck! Jag som älskar att lägga ut bilder och vet att ni är många som väntar på nya.. Dock försökte jag få fart på vår laptop - som är aningen seg och inte så samarbetsvillig.. Igår ville den inte utan informerade mig om att den försökte laga sig själv.. "Stäng inte av datorn.." hm.. Idag fungerar den!! Yes!! Så här kommer då bilder. Bildredigeringen blir lite si och så i laptopen - hoppas de ser ok ut.
 
Vi hade besök av vår husveterinär igår.. Maria fixade kastrering och vaccination samt ID- märking av katten Tintin... Samt hjälpte stackars Frosty som fått ont därbak.. krånglande analsäck.. Spolning och så en penicillinkur hoppas vi ska göra underverk.

Fieldtjejer

Fieldpojke

Kaninen Snowball hade smutsat ner sig och Amelia gav honom ett bad. Kaniner uppskattar inte vatten och bad.. så han gillar nog att bli torr efteråt.
 
Vilken sovstil den här tjejen har!

Sova är skönt


Sova

Maxfield Joyce 14 dagar vikt 1475 gram
 
Joyce
 
Joyce
 
Joyce
 
Maxfield Jennica 1447 gram

Jennica
 
Maxfield Joaquin 1607 gram
 
Joaquin
 
Joaquin
 
Några fler bilder på någon valp, vilket beror på hur lyckade bilderna blev.. Nästa gång kan det vara fler bilder på en av de andra valparna..

Önskar er alla en underbar helg!
Madelene


2 kommentarer:

Annika P sa...

Ser ut som att de har blöjor när de ligger och sover på rygg:) Jättesöta är de.

Lisbet sa...

Åh de blir bara sötare och sötare, snart vill man inte titta för man blir så valpsugen.