lördag 8 oktober 2011

Resultat

Hej!

Det har varit en trög vecka hos oss.. som det kan kännas ibland. Fast - det är nog mest jag som upplevt det trögt ;-) . För resten av familjen är det nog "full rull" som man brukar säga.. med kompisbesök, övernattningar och läger.. Amelia skulle rida igår och Nils var den som skulle köra.. Det blev det ingenting med för rätt vad det var så blev det lång bilkö.. På radion pratades det och internet stod det att läsa om en svår olycka med flera allvarligt skadade och en som avled.. Det kändes i hjärtat! Så nära det kan vara ibland - det där med liv och död.. Några minuter skilde placeringen på vägen men mina kära klarade sig och fick vända om hem igen efter att ha stått i en stilla kö i en hel timme medan flera ambulanser och brandbil for förbi.

Roligare var det i stallet idag när Nellie och Linn skulle rida. Det gick bra och båda tjejerna var helt nöjda med sin dag. En ny liten häst hade också kommit till stallet och alla beundrade Akka.. ny favorit kanske??

Jag har hållit utkik på SKK:s Avelsdata efter mina båda höftledsresultat för Harry och Ida.. och plötsligt så fanns det där! Mitt på lördagen!! Jag kollade på morgonen med så någon måste ju jobba på helgen hos kennelklubben?? Både Harry och Ida fick godkända höfter resultat B!!

Skönt att veta! Fritt fram för agility och andra roligheter alltså!!
Några bilder har det inte blivit då inspirationen varit som bortblåst..

Så här såg bilderna ut för exakt ett år sedan:

Lilla Ida en vecka gammal med fina mamma Flora

Lilla skrynkelmun!!! <3

Önskar dig en fortsatt bra helg!!
Madelene

2 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Åh, det är 'farligt' med sådana bilder på så snuttiga valpar. Mamman är också hur söt som helst!
Grattis till att höfterna var bra!
//Maria

Lisbet sa...

Tänk vad tiden går fort, Ida redan ett år, grattis till höfterna. Känner mig forfarande lite uppgiven över Frejas höfter, men jag märker ingenting på henne, det är full fart hela tiden.