söndag 29 maj 2011

Sista helgen i maj

Hej!!

Hoppas att du haft en bra helg, denna sista i vårmånaden maj.. Det har jag haft! I stallet har vi förstås varit både fredag och lördag som vanligt. På lördagen var det dags för tjejernas premiär när det gäller hoppning och spänningen hos dem båda var stor! Även att det förstås bara är ett litet "sockerbits" hinder med kryssbommar så var det något alldeles extra! Det var två glädjestrålande tjejer som kom ut efter den ridlektionen! :-) Roligt att se hur de utvecklas framåt.. 

Så har säsongen för studenter dragit igång och i vår släkt var det Nicoles tur, barnens yngsta kusin.. Hittade denna gamla pappersbild i de gamla hederliga fotoalbumen, bilden som jag scannade in i datorn.. vi var barnvakt för henne och hennes bror vi något tillfälle... 1993(!).... tiden går.. Nitton år nu alltså, Nicole!

Liten och söt..  Snart är vi där själva.. med studenter. Fast det hinner nog bli en del bloggande fram till dess.. som väl är, för Amelia vår äldsta är bara 15 år..

Idag åkte jag och Ida till Göteborgs Galoppbana för annat än hästliga aktiviteter. Där var det Västkustvalpen. SKKs utställning i väster för valpar och veteraner.. Ida behöver mycket träning och det märkte jag även denna gång. Så det är bara att försöka jobba på med den biten. Det är roligt att se hennes reaktioner!! Bara detta att möta så många olika typer av hundar! Hon fick se en liten hund som var så lik Amadeus och då blev hon lycklig.. ända tills hon kom lite närmare och denna lilla hund skällde ut henne.. Eller när hon spanade uppåt på de maffiga grand danoisarna som gick förbi!! Minen var obetalbar hos Ida! Så nyttigt.. Det är roligt att försöka komma igång med lite utställning igen - nästa stop blir på Vänersborgsutställningen nästa helg!

Borta spännande och bra men hemma ändå alltid bäst.. tänk att fo gosa med husse!! Greppa lite lätt om hans näsa.. det är mysigt det!! Ingen är som Ida!

Ge honom en kram..

Sedan sova en stund hos honom..

Ha en bra start på juni månad!!
Madelene

6 kommentarer:

Susann sa...

vilken mys tjej !

Ylva o Cliff sa...

Vilka goa mysbilder med husse!! Hon sitter ju precis som ett barn!Lycka till på utställningen nästa helg !

Marie-Anne sa...

Det syns minsann att Ida älskar sin husse!

Lena & tussarna sa...

Vilka underbara bilder på husse & Ida! Kärlek!

Lisbet sa...

Ida ser ut att vara en riktig mys tjej, hur go som helst med husse. Kom precis på att om ett år så tar min äldsta studenten, tycker att han nyss var en liten kille.

Kennel Zelzany sa...

Mysigt med gos hos husse:)!