måndag 16 maj 2011

Mera Harry

Hej!!
Ny vecka och den startar fint väder mässigt. Solsken och en aning blåsigt men helt ok väder. Elina kände sig lite krasslig idag och var hemma från skolan.. Hon har nog fått den förkylning som Amelia hade med sig hem från lägret förra helgen. Fast inte värre än att hon kunde hålla på med kaninerna hela dagen.. Det är dags för de små att resa - och i morgon ska jag skjutsa dem till Teddytassens kaningård - där vi köpte Elinas kanin Doorbell. Det känns lite sorgligt för barnen men vi har hela tiden pratat om att så skulle det bli så att de inte ska bygga upp förväntningar på att de ska stanna. Min lilla kamera är full av kaninbilder från idag.. :-) Jag får kika mer på dem en annan gång.. För på mailen har vi idag fått bilder på Harry!! Jätteroligt med bilder och stort TACK till Elin för dem!!


Harry och Monica går på kurs i Rally lydnad och det tycker både hund och förare är jättekul!


Här är det Elin som provar på..


Monica och Harry


Goa Harry!!

En fin uppställning av Harry!! Tjusigt!! Tack än en gång för bilder!! Skicka gärna fler!!

Kamera ja.. nu har jag beställt en ny.. en ersättare till den som kraschlandade i backen.. Det blir en likadan som den förra fast några årsmodeller nyare. Namnet är Canon Powershot G12!!
Den är efterlängtad!!! Hoppas nu bara allt runt frakterna kan fungera.. på senaste tiden har det varit en hel del trubbel med postgången för paket ut till skärgården.

Ha en bra fortsättning på veckan!
Madelene


4 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Länge sedan Madelene! Har inte varit inne hos dig på ett tag *underdrift* och blir så klart nyfiken på de små...Är det kaninungar som ska flyttas el ska inte Doorbell stanna hos er? Kommer att läsa lite bakåt och hittar kanske svaret själv, men om inte så har jag frågat och får kanske nyfikenheten stillad :-) Vilken stilig herre Harry!!!!
Spännande med ny kamera :-)

Kennel Zelzany sa...

Fina Harry:)! Har testat rallylydnad en gång, verkar kul!

Ylva o Cliff sa...

Vad fin Harry är ! Liten har blivit stor och grann !

Lisbet sa...

Rallylydnad har jag inte testat. Såg ikväll huset fullt av hundar och där testade de det, såg ut som en rolig aktivitet. Fina kort på Harry.