torsdag 23 februari 2012

Vatten

Hej!!
En kort sammanfattning av bloggen idag - är ordet vatten! Det är gott om vatten nu! Isarna har börjat frätas sönder på öns dammar eller så är det vatten ovanpå isen. Havet har släppt sin is och bara inne i vikarna finns lite isflak kvar.. Det känns som om våren har kommit!! I alla fall idag!  I morgon är en annan dag och kanske en annan väderlek. Vatten och ganska leriga stigar när man är på promenad i naturen alltså.

Hundarna bara måste i vattnet.. som vanligt.. så länge det är på de här dammarna är jag inte orolig för det. De står på isen och kanske är det en eller två dm med vatten ovanpå..
Ers vatten.. här vill jag ju inte att hundarna ska ge sig längre ut i alla fall men de nöjer sig med att doppa tassarna nära land.

Nästa damm..

Frosty som nästan ser lite nyvaken ut på bilden när hon kikar emot solljuset.. Med lite "tokstrån" på huvudet.. som vi brukar säga.. Det är sådan där ljus lite fluffig päls som man regelbundet plockar bort när man trimmar. Det tar några sekunder att göra.. men jag tyckte hon var rätt söt på denna bilden med sina strån..  ;-).

Ha det så bra!!
Madelene


2 kommentarer:

AnotherBlågg sa...

Grönt ser det ut iaf, kan våren ha kommit?! *hoppas*
Jag tycker och Frosty är söt med sina tokstrån *ler*

Ha en skön helg!

Lisbet sa...

Det ser verkligen vårligt ut och tänk att hundarna redan kan börja bada.