torsdag 21 april 2011

Spännande möte

Mera från onsdagen!!Amelia och jag hämtade Linn hos hennes farmor för ett par dagars vistelse på Rörö innan hon ska iväg igen men då till mormor i stället.. Denna gång stannade Lukas kvar hos farmor eftersom han haft ett onödigt äventyrligt påsklov!! Med ont i magen som resulterade i sjukhusvistelse i ett par dagar och operation av blindtarm!! Krya på dig Lukas säger vi!! Ingen vidare start på lovet du fick - hoppas resten blir
så mycket bättre för dig..

På ön då??
Jag kan försäkra att vi alla var spänt förväntansfulla på Hildes besök under kvällen. Nu skulle äntligen våran saknade goa lilla Lova komma hem!

En viss tvekan infann sig hos Lova när burdörren öppnades.. Var detta på riktigt!! Är jag hemma igen??
Jag fick locka ut henne -men sedan... full fart och hos snosade runt alla människor..
och så småningom med hundgänget!

Här får Linn en riktig hundkram av Lova och säkert många pussar i hela ansiktet!!! :-)
Frosty nosar försynt..

Hej på dig Nellie! Hela familjen fick sig många hundpussar och hundkramar!!
Svårt att hålla tårarna tillbaka.. för en blödig en som jag..  :-)

Hur skulle det gå för vårt yngsta troll i mötet med Lova.. Ida var ju en liten baby när Lova reste iväg för nästan fyra månader sedan... Lite läskigt var det tyckte Ida.. men bara i några sekunder!!!

Sedan bar det av i full fart!! Jag tror dessa två kommer att älska varandra - och bli vårt nästa radarpar!! Det är ju tanken att de ska följas åt genom livet.. Åldersskillnaden är två år och det är ganska perfekt!

Kommer ni inte??

Ida och Lova.. Många spring bilder blev det.. men tyvärr räcker kameran
inte riktigt till att visa det på ett bra sätt..

Här är två andra kompisar!! Linn och Nellie förstås.. Doppar fötterna och lockar på hundarna.. Lova och Irma är inte sena att komma ut i vattnet.. medan Ida tvekade..

Skaka!! "Kom då tjejen"

Det är så trevligt att få besök.. händer ju inte så ofta. Hilde och jag satt och pratade så länge vi orkade hålla ögonen öppna.. om vadå? Hundar såklart.. ett ämne utan slut!! :-) Att prata med någon likasinnad är underbart! Hur ska man arbeta vidare med avel och vilka hanar ska man välja.. svåra frågor och intressanta - om man är intresserad av sånt. Och det är vi..
Kommer nu på att jag måste minnas att ladda kameran - för nu är det ju morgon och snart vaknar hela huset upp. Hilde har sovit här och några fler bilder på henne, Saga och vårt hundgäng ska det väl kunna bli idag.. om jag bara minns att ladda..

Ha nu en riktigt GLAD PÅSK!!
Madelene


4 kommentarer:

Lena & tussarna sa...

Förstår att du är lycklig nu när Lova är tillbaka :)

Ha en riktigt härlig påskhelg!

Ylva o Cliff sa...

Förstår att du blir tårögd...blir det själv av att bara läsa och se dina bilder! Vilken underbar bild på tejerna i vattnet och solnedgång i bakgrunden!

Marie-Anne sa...

Helt underbart! Ha en jättefin påsk, hela familjen med hundar, kaniner och allt! Stackars Lukas - hoppas att han blir bra fort!

Lisbet sa...

Förstår att ni är glada nu när Lova kommit hem. Kul att hon och Ida fann varandra så fort, kan bli en hel del bus där. Vackra badbilder på tjejerna. Glad påsk.