lördag 9 april 2011

Lova BIR

Hej!!
Så härligt det är när vädret på helgen blir så som man har önskat innan!! Idag var det solsken och bara lite vind.. Vid stallet hela 13 plus grader och man såg att gräset börjat grönska.. Lite kallare på ön förstås.. så är det ju allitd på våren eftersom havet kyler en aning. Fast samtidigt väldigt vackert.

Vi fick glada meddelanden från Norge idag!! Lova och Hilde var på utställning - och det gick bra.

Lova står fint..


Fint blir det..


Något doftar gott..


Både Hilde och Lova i fin stil!! :-)

Lova med prisrosetterna!
Tack Hilde för alla bilder!!!

Lovas resultat: 
CK, cert och BIR!! Grattis Hilde och tack för visningen av vår fina Lova!
I morgon är det dags igen - då ska det bli inomhus utställning för Hilde och Lova.
Lycka till säger vi!

Här hemma - förbereder vi inför i morgon när det är dags för oss också att åka på utställning. Ida och Frosty har blivit duschade och sista handen är lagd vid hundtrimningen.. Jag känner mig faktiskt riktigt nervös inför Idas debut.. Konstigt!! Jag brukar inte känna av det dagen innan.. Hmm.. håll tummarna för att Ida kommer att tycka att det här med utställning är kul! Det är svårt att öva på denna situationen hemma - och ringträningar är det ont om i Göteborgsområdet..


Fast Frosty hon tar det med ro.. har varit med förr och hetsar inte upp sig i onödan.. :-)

Det känns alltid bra att ha med en gammal och erfaren hund i gänget vid ringside. Hon får vara vår klippa. Ska också bli kul att träffa Monica med Harry, Ann-Sofie med Gloria och så Ylva med Cliff i morgon.. Övriga vet vi ju inte riktigt vilka de är men det brukar vara kul att träffa field folket.

Vi kan också hänvisa till Amelias blogg - som finns länkad till i det högra fältet.. Hon hade en härlig promenad idag - med sin nya kärlek: Robin.. en liten, liten hund.... ;-)
Kameran var med också förstås..

Ha en skön söndag!!
Madelene


1 kommentar:

Lisbet sa...

Fina bilder på Lova och Hilde, de verkade haft tur med vädret. Grattis till det fina resultatet. Skön stil på Ida och Irma i trappan.