torsdag 20 januari 2011

Lova

Hej!
Så är det äntligen kväll och man kan pusta ut en aning.. Torsdag denna vecka innebar en hel del logistik.. Har packat tvillingarnas väskor för de ska till sin släkt i morgon, med ska ridkläder och skridskoutrustning. Amelia ska på konfaläger med övernattning och bad.. Så hade de tre yngsta klassfest i kväll med maskerad som  man fick coacha dem med klädhjälp, godisinköp och skjuts.. Men det är ju trevligt!!
Eftersom Nellie ska till tandläkaren på morgon så var behövde allt fixas i kväll när det gäller packning.

En riktigt kort promenad på Et blev det idag, eftersom det var lite andra hundar ute.. och vi ju har en egen flock så brukar vi oftast inte söka upp andra hundägare för hundlek (nästan alla har riktigt små hundar också), så valde vi en lite annan väg och "plupp" så hade Irma trillat igenom tunn is i en liten bäck som rinner ut i havet.. Oj vad kallt det blev för henne och vi skyndade oss hem. EN bild blev det innan det ofrivilliga doppet.
Ida, Irma och Frosty.. finska lapphunden Misa i koppel då hon annars gärna drar iväg till de främmande hundar hon ser.. På så sätt är fieldar smidiga hundar. De är ganska ointresserade av främmande hundar som de ser på avstånd..

Bättre bilder fick Amelia till igår när solen skulle gå ner över västerhavet.. Underbart!!


En svan passar på att ta en simtur i öppet vatten.


Is finns i flera lager nära land.

Hilde har sänt oss bilder från vår älskling Lova i Norge!!! Tack för det!!


Lova busar med mamma Saga


Lova i gult halsband och så mamma Saga.


Saga och Lova


Hasaty's Alfa Julia "Lova" Så fin...

Idag ringde veterinär Robert Cikota från Västra Djursjukhuset och berättade att Irmas andra provtagning visat att medicineringen ligger rätt. Så då är det bara att fortsätta så. Det blir en och en fjärdedels tablett var morgon och kväll till Irma, resten av hennes liv för att minimera hypotyreodism.. Alltså sköldkörtelns underproduktion.
Matte Harriet och Mats har också varit på Västra med Moses, Irmas bror Maxfield Eniro Find It Easy för att de blev intresserade av att kolla om han hade förändrade värden. Men allt är helt normalt! Skönt!
Så i min E-kull som består av fyra "valpar" så är nu alltså tre testade. Irma är drabbad men de två andra är fria och det känns väldigt skönt att de är det.


Nu går vi mot helg!!!
Ha det gott!
Madelene

3 kommentarer:

Lev idag sa...

Stackars lilla Irma...kallt måste det ha varit. Vilken underbar bild på svanen och solnedgången, helt fantastisk!

Marie-Anne sa...

Inte så kul med bad just nu........... Vilka fantastiska solnedgångsbilder!

Lisbet sa...

Fantastiska bilder Amelia tagit på solnedgången.