lördag 29 januari 2011

Barn och djur

Hej!!
Mycket djur blir det.. Dagen började med att jag och de yngre tjejerna åkte till stallet för dagens ridlektion på Clarebergs ridklubb! Två ponnyer ska göras i ordning. Som alltid är det mysigt att vara där och hålla på med hästarna och tjejern är så nöjda! Det går bra för dem och de blir säkrare i sadeln för varje lektion. Jag står i mitten av manegen för att kunna hjälpa till om det behövs.. och det blir alltmer sällan.

I kväll såg det ut så här.. Mycket soffmys blir det och såklart har de sina djur med sig!

Amelia med Irma, Frosty och Snowball

Elina och Nellie med Ruby och Doorbell

Sedan tjejerna fick pratat med Lukas och fått honom att gå med på att marsvinet Månsten skulle vara enbart Linns marsvin.. så har Linn verkligen tagit sig ann det!! Pysslar med henne mycket och länge varje dag. Det är roligt att se! Såklart att marsvinet trivs då!!

Ida sitter gärna en stund i knät hon med! Efter en stund så blir hon varm och lägger sig flämtande med magen ner mot golvet för att svalka sig.

Lukas är på läger denna helg så det blir väldigt tjejigt härhemma.. Nils får stå ut med oss...  ;-) Fast i morgon tänkte jag ta några med mig och gå på bio..

Här är ett par bilder till.. Det är från igår när min minsta tjej kom hem från skola go och glad.

Ida blir så lycklig när barnen kommer hem och greppar försiktigt om fingrarna.. Det gör inte ont för hon har nu äntligen lärt sig att vara försiktig med munnen.

Nellie med sin varma och stora mysmössa!

Så till sist, säger vi GRATTIS till Eva på kennel Fieldfare som idag fått årets första field spanielkull. Liten men naggande god!! Lycka till!! http://www.fieldfare.se/

Ha en fortsatt bra helg!
Madelene


4 kommentarer:

Lev idag sa...

Djurvänliga familjen ser det ut som...mysigt!

Lena & tussarna sa...

Barn och djur är en oslagbar kombination!

Marie-Anne sa...

Underbart!

Lisbet sa...

Vad mysigt det ser ut med alla djuren, toppen för barnen att växa upp med många djur.