onsdag 5 januari 2011

Jullovet är långt..

Hej!
Så var det helgdagsafton igen.. vilket innebar att affären stängde tidigt och jag måste vara lite mer planerande än vanligt.. Jag är annars sorten som går och handlar varje dag och brukar därmed inte vara så välplanerad. Men affären är stängd i morgon och då får man ju tänka sig att fixa även fram till och med fredag frukost! :-) Fast vi har nog lärt oss nu.. att vara storfamilj. Idag ville de yngre barnen ha "fest" för sina kompisar och totalt var det tio barn i huset under några timmar. De njuter verkligen lov - alla barnen!! Goa är de och fixar iordning efter sig och allt!

Annars händer inte så mycket.. Det snöar kraftigt idag och eftersom det blåser samtidigt så driver snön ihop sig i stora drivor... Ida kastar sig ivrigt ut och gör djupdykningar i snön.. tyvärr var kameran på kaninpromenad så jag fick inte fångat det. Men en bild på Misa hann jag ta under dagen.

Misa, den sanna snöhunden!! Hon älskar detta vädret otroligt mycket! Hon går och lägger sig i snön och vill inte komma in när vi ropar... Fast vi låter henne inte ligga så för visst blir hon nedkyld efter ett tag om hon fick sin vilja igenom.. Fast det är kul att se hennes och alla hundarnas snöglädje! :-)

Några bilder på mailen idag:

Det är Jonna som blir extra långnosad när det finns julmat på bordet!!

Fast - till Jonnas besvikelse.. nu börjar julmatstiden gå till ända!!

Söta Jonna trivs i sängen!! Tack Hasse och Gunilla för fina bilder!!

Ha en skön trettonhelg!!
Madelene


1 kommentar:

Marie-Anne sa...

Ha det fint - ni också därhemma i all snön!