söndag 19 april 2015

En vecka..

Hej!

Lånad bild av: WatercolorQueen Som målar så vackra bilder på djur i änglars famn.. det är inte en finsk lapphund men påminner om en..

Vad mycket en vecka kan innehålla.. tur att man inte vet så mycket innan. Som människa kan man bara planera det uppenbara men händelser och konsekvenser det får man ta hand om sedan. Det är fortfarande väldigt ofattbart att Misa inte är med oss längre! Det känns inte rättvist att hon som bara skulle fylla tio, hastigt försämrades och blev så väldigt sjuk.. att det humanaste var att hon fick somna in. Hon som rimligtvis borde haft något eller några år kvar.. Men så har vi vår grand old lady - Frosty som ännu hänger med!
Hon är numera den, så vitt vi vet, äldsta nu levande Maxfield hunden med sina 14 år och två månader på nacken. Ibland är livet märkligt!

Vad man saknar dem när de går bort, de fyrbenta vännerna..
Men de lämnar ett ljust minne efter sig!!
Min mor sa att hon inte ville ha någon mer hund när hennes hade gått bort.. Hon tyckte att avslutet var så alldeles otroligt sorgligt så att det ville hon inte uppleva igen. Jag har förståelse för det men tänker samtidigt att det är ju hunden och hela livet tillsammans med den som man ska minnas i första hand! Framför slutet - som trots allt är väldigt kort.
Då blir minnet ljust och lättare att bära!!

Vi har fått några bilder!! Tack för det!
Laser värmer upp inför sommarens seglatser!!

 Sådan fin skeppshund!


 Laser! Tack för alla fina bilder på Laser Linda!
 Lego sover med sin bäste vän.. Tack Jeanette!
 Lexi gillar pinnar!
 Lexi!! Tack för fina bilder Helena!
 Lystra!! Hon ser fin ut Eivor!! Tack för bilden!!
 Visst blir man glad när man får en sådan fin hälsing när man vaknar!! :)
Tack Merja och Enya!
Så får Nicki prova nya canvasburen som jag skickat efter! Nicki fick den gamla till att gå i vågor.. Så förhoppningsvis är denna från 4dogs stabilare!!

Önskar er alla en fin vårvecka med mycket solsken och sköna hundpromenader!
Madelene

Inga kommentarer: