söndag 12 augusti 2012

Cliff

Hej!!

Kom hem ifrån en utflykt med tjejerna. Vi har varit hos goda vänner i Bålsta. De har barn som är jämnåriga med våra - killar och tjejerna trivdes gott i deras sällskap. Vi passade på att "göra" Stockholm.. jag var en del där när jag var i övre tonåren.. och kunde bara konstatera att jag inte mindes mycket alls. Kunde inte lokalisera mig särskilt bra i innerstan.. Tur att vi hade säker guidning! Mysigt har det varit.
Hemma har grabbarna i familjen hållt ställningarna.. med noggranna listor för hur djuren skulle skötas förstås. Det har gått bra det med.. Husse hade sängen full av hundar på natten såklart! ;-) Enda saken som han tyckte var jobbig var hundpromenaderna.. Inte beroende då på hundarna utan på folk!
Precis hela tiden känner folk att de med hög röst måste räkna: "en, två, tre, fyra, FEM!!!! Fem hundar!!" Någon sa till och med: "fem hundar, vad ÄCKLIGT"..
Ja det där blir man ju lite van vid sommartid på ön..men är inte desto mindre irriterande.. Jag springer ju inte runt och kommenterar andra människor och deklarerar med hög röst vad jag tycker eller inte tycker om.. Har liksom inget behov av det.. Varför kan man inte få vara ifred?
Hmm.. vad säger man om sånt? - Skönt när (vissa av) sommargästerna far sin kos!! ;-)
Så får vi väl arrangera en träff snart.. med riktigt många fieldar.. hihi!! Tänk vad "äckligt"!! :-)

Fick en hälsning från Ylva, Freddy och Cliff!!
Det är synd om Cliff.. SE VCH Maxfield Game Boy!

Fast på den här bilden har han det härligt!

Men inte här!! Stackars Cliff har fått svamp mellan tårna och inflammerat var det med! Veterinären har rakat av pälsen där. Han får ha "tofflor" på när han går ut.. Klorhexidin, tvätt med såpa samt en penicillinkur ska förhoppningsvis få stopp på eländet. En lugn och kanske lite trist vecka som ligger framför för Cliff! Krya på dig säger vi!!
Matte som sett fram emot utställning sista helgen i augusti blev besviken för inte kan man visa upp en hund med nakna tassar! Men det kommer fler chanser i utställningsringen.. Tack Ylva för bilderna!!

Önskar er alla bra vecka!
Madelene5 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Äckligt???
Jag fattar inte.........
Jag tycker det är mysigt jag! Och tänk att dessa fem går så fint på promenaderna - jag blir riktigt imponerad!

Lev idag sa...

Stackars dessa människor som tycker hundar är äckliga! Dom borde hålla käften och ge sig iväg ifrån ön. Å du - gläd dig med att dom går miste om mycket!

Kennel Zelzany sa...

Vissa människor ska aldrig öppna sina munnar. Tycka att hundar är äckliga,dom vet inte vad dom missar.
Stackars Cliff:(. Kan förstå att Ylva är besviken.
Ser fram emot att komma ut till er på träff snart.

Lisbet sa...

Tycker synd om de som inte kan gilla hundar, de går faktiskt miste om något fint. Stackars Cliff som måste ha tassarna inlindade så där.

Lena & tussarna sa...

Men har ni varit i Bålsta och inte kom ni förbi på en fika ;-)
Kanske nästa gång att det kan bli en träff, vore trevligt att få bjuda igen.
En del människor tycker mycket och högt.... men äckligt!!!
Ja tur vi tycker olika för i min värld är hundar bland det underbaraste som finns <3