fredag 17 augusti 2012

Jord..

Hej!

Vilken underbar sommarvecka det har varit med några undantag för regn så har det ändå varit varmt, skönt och därmed: njutbart!! Barnen börjar så smått att räkna ner inför skolstarten och rätt så många suckar hör man här hemma.. "sommaren är kort" etc.. De vill att den ska vara för evigt!
Men det vore ju ändå rätt trist tror jag, om allt ständigt var på samma sätt. Nu är det redan mörkare kvällar - och faktiskt - jag tycker det är skönt med hösten som kommer smygande.. Men visst vill man att alla årstider ska vara soliga?! Då kan man njuta året runt!
Lite morgonmys på kökssoffan med Nellie och Ritza.. efter att vi varit och gratulerat vår 15 åring Elina på hennes födelsedag.

Amelia och jag gjorde ett besök i ett av alla stall på Hisingen för att träffa en häst och dennes ägare.. Amelia önskar bli "medryttare" till en passande häst en dag i veckan och detta var första titten..
Sedan bar det av till vårt vanliga stall: Clarebergs ridklubb eftersom ridlektionerna startar upp denna vecka. Det kändes härligt att komma till stallet igen! Med alla mysiga ponnyer och hästar.. Några nya har det också blivit - som ska bli kul att se mer av. Ponnyerna Zilva och Etna samt stora hästarna Doris och Misty (om jag nu minns namnen rätt..) Hästen på bilden är Lord.

Väl hemma igen möts vi såklart av välkomst kommitén!! Samtliga glada hundar.. den är är extra glad!!! Hon har nämligen grävt hål i trädgården och har hela munnen full med blöt jord..  Vem vill ha en puss??

Va?? Vill du inte ha en puss?????
Så en bild utan jord... men väl med vatten! Det är Maxfield Cid - Lucas som är ute med matte och husse och seglar!! Visst har han det härligt?? Tack Ann för bildlånet!
Lucas är Fannys och Dickens blue roan son.

Önskar er alla en riktigt skön helg!!
Madelene


Inga kommentarer: