måndag 27 augusti 2012

Augusti - sensommar

Hej!
Vilken underbar dag det varit på ön idag!! Jag njuter när solvarma höstdagar kommer - även om jag nog ändå får hålla med om att det är i tidigaste laget.. Samtidigt som det faktiskt blivit ordentligt mörkt på kvällarna redan - det är nog de långa ljusa sommarnätterna man saknar mest..
Jag och Nellie tog med oss Ritza och Lova på en promenad idag. Ja du kanske redan har sett den lilla filmen som ligger i föregående inlägg?
 
Å vilken glädje!! Dessa båda, de njuter verkligen av att springa fort! Fast jag tror att whippet Ritza samtidigt blir lite konfunderad över att spaniel Lova - ständigt stannar upp och fastnar i någon doft.. För att sedan fara vidare i flygande fläng..
 
Stranden är ledig!! Underbart!! Något av det bästa med sensommar och höst! :-)
Jag tror nog att Lova skulle säga: simning som nummer ett om hon hade kunnat tala.. därefter tätt följt av att springa.. Hon simmade långt ut och bara njöt!! Det är väldigt långgrunt i viken - så det är ingen fara..
 
Strandlinje..
 
Den här fina lilla tigern mötte vi ute i naturen.. Det är nu rätt länge sedan vi hade katt själva, kanske två-tre år sedan och det börjar märkas på hundarna som får ett allt större intresse för katter.. Så att de gärna skulle springa efter om de fick chansen. Borde man skaffa en egen katt på grund av detta? Så att hundarna skulle bli vana vid katter? Vad tycker du? Den här katten backade inte en tum och ivriga Lova backade tillbaka när hon mtte denna tuffing! :-)
Min glada promenadkompis - Nellie förstås!

Ha en fortsatt bra vecka!
Madelene3 kommentarer:

Ylva o Cliff sa...

Måste vara underbart att få ha ön lite för sig själv nu när sommargästerna har åkt hem .

Lev idag sa...

Med erfarenhet av mina egna hundar så hjälper det nog inte med att ha egen katt. Nej de ser skillnaden direkt - främmande katter ska jagas!

Lisbet sa...

Mina hundar gillar inte katter, Zelda blir alldeles galen när hon ser en. Jättefina bilder som vanligt, ljuvligt att få ha stranden för sig själv.