söndag 1 april 2012

April, april

Hej!
Kanhända är det en eller annan som väntar på lägesrapport gällande Cedric och Lova..  ;-)
och då kan jag berätta att fästmannen Cedric varit på Rörö i en dryg vecka för största möjliga chans till parning - och kommande eventuella valpar skulle bli till. Många parningsförsök blev det så de tu gillade varnandra väldigt mycket. Samtidigt är det så att det inte blev någon "riktig" parning - det vill säga en sådan med "hängning", där hundarna sitter fast i varandra.. Det innebär att chansen är betydligt mindre att det ska ha blivit något. Hoppet är det sista som lämnar människan.. så en liten, liten om än möjlig chans finns kanske ändå till valpar..
Idag åkte Cedric hem! Tack till Susanne för lånet av din trevlige kille!! Lukas ville att han skulle komma tillbaka i morgon igen!! ;-)

Charmören Cedric var med oss till stallet både fredag och lördag för att få en paus från sin tik. Cedic njöt av uppmärskamheten där han ofta blev både kliad och klappad av hästmänniskorna.

På hemvägen såg det ut såhär:


Vi åker fälja och Nellie och Ritza har somnat.. :-)
Bilden har lite för mycket ljus men visar ändå på en mysig stund..

Det har varit en intensiv och händleserik helg.. med lite oväntade inslag.. så nu känner jag att det ska bli skönt med en natts sömn!!

En skön påskvecka önskar vi er!!
Madelene

4 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Hoppas då!
Vilken gullig bild på två små flickor!

Lena & Tussarna sa...

Då får vi hoppas att det blev en lyckoträff ändå och att det kommer valpar!

Ylva o Cliff sa...

Hoppas det blir valpar! Mysig bild på de två tjejerna!!

Lisbet sa...

Hoppet finns väl alltid, håller tummarna.