måndag 19 mars 2012

En blåsig dag

Hej!

Det har varit ganska så lugn väderlek en period.. det tänker man på först när den perioden är över.. som i morse när vinden piskade mot fönstren.. Nellie hade svårt att hålla sig upprätt när hon skulle cykla till skolan och tillslut gick det inte längre - det var så nära att hela ekipaget blåste omkull.. Jag fick helt enkelt skjutsa henne till skolan för att annars hade hon kommit försent..
Så får man försöka hitta lite vardagsrutin som passar med en liten valp i huset. Det är mysigt!

Några bilder från idag:

Ritza gillar verkligen flygburen!! Där känner hos sig uppenbarligen helt trygg.. hon hämtar alla hundleksaker och tuggisar och samlar dem i sitt lilla hus!Ritza provar en liten tröja som kom på posten idag. Den ser ut att passa bra men hjälper knappast när det blåser kuling ute som idag. Det kändes inte skönt alls med blåsten utanför huset tyckte den lilla whippen och skyndade sig till mattes fötter. Matte som genast lyfte upp henne och bar in henne i goa värmen.. Det kommer bättre dagar att öva rumsrenhet. :-)


Leksaksförrådet har utökats ordentligt nu när det är valp i huset.. Ida blir lika lycklig som Ritza över detta! Vad sägs om den här färglada bollen med "armar"? Den var liten och rolig för båda två.
Frampå kvällen var det whippetrace mellan köket och vardagsrummet - Ida deltog med stor förtjusning trots att hon inte var lika snabb i vändningarna som den lilla. De ser ut att bli bästisar de två yngsta i gänget!


Söt!

På mailen kom några härliga vårbilder från Ylva och Freddy!

SEV CH Maxfield Game Boy "Cliff"

Det är vackert!

Visst är Fonzi med också!! Tack för fina bilder Ylva!!

Ha det så bra!
Madelene

2 kommentarer:

Lena & Tussarna sa...

Jättefina bilder, även vi har fått tillbaka vintervädret!
Idag snöar det för fullt, igår blåste det kalla ishavsvindar även hos oss ;-)

Man blir lite valpsugen när man ser den lilla tjejen <3

Lisbet sa...

Det ser ut att gå bra för lilltjejen. Så söt hon är i tröjan, hon lär nog behöva varma kläder nästa vinter. Vackra utsiktsbilder som du fått från Cliff med familj.