onsdag 7 mars 2012

Vinterns återkomst

Hej!
Den här onsdagen var alla barn hemma från skolan och Nils hade även han en ledig dag från sitt jobb.. Studiedag!! Några studier blir det inte.. kanske menar man frihet från studier?? Jag och Elina passade på att åka till stan för att inhadla hundmat, hö och spån.. Det går åt en del till familjens alla djur.

Det är en blåsig dag och vad värre - i kväll har snön lagt sig!! Vi har ju inte sett så mycket snö denna vinter men nu var det ju nästan på gränsen till att barnen ville sortera bort tjocka termobyxor och tjocka vantar och istället ha bara en vårjacka med tunna fingervantar.. Men så blev det inte - om nu snön i är kvar i morgon blir det hela tjocka munderingen på igen..

Några egna bilder blir det inte idag, trots att min kamera plötsligt börjat fungera igen.. Däremot har vi fått vackra bilder från Hilde på kennel Hasaty´s i Norge!

Härligt hundbus på grön äng!
Bus!

Hundgänget
Här är Lovas bruna syster Pippi! Så söt! Tack för fina bilder Hilde!! Så härligt med mixen vita fjäll och grönt gräs och förstås glada hundar.

Ha en bra fortsättning på veckan!
Madelene


3 kommentarer:

Lev idag sa...

Det där med snö lät inget vidare - men den kan inte ligga så länge! Vem vet - kanske har det redan börjat våras när jag kommer hem på onsdag nästa vecka!
Kramis...

HaSaTy Field Spaniel sa...

Det er snø her i Norge igjen i dag også... Får tro den forsvinner fort. Vi vil ha VÅR!!!!

Anki och tjejerna sa...

Det ska väl försvinna igen. Man hade ju liksom ställt in temperaturmätaren på VÅR nu.