torsdag 17 maj 2012

Första doppet

Hej!!
Ömsom sol ömsom regn som väderlek på ön idag.. På kvällen var det i alla fall fint och Elina och jag tog med oss Lova och Ritza till Et. Härligt var det!!

Ritza väntar in oss..
Sedan blir det springa av!! Lova är den som älskar mest att springa av fieldarna och så Ritza som är som klippt och skuren för att springa fort!!
Den här bilden blev kul!!

Vem vinner?? Jodå Ritza är snabbast men har ännu inte kommit underfund med Lovas snabba finter och vändningar!! Men det kommer!!
Öronflax!
Här kan man se att Ritza närmas sig Lova storleksmässigt!

Kom igen!

Är man field så måste man givetvis svalka av sig i havet...
Ritza tvärvände vid vattenbrynet och sprang upp på land igen.. inget bad för en whippet inte..

Fast så slängde hon sig runt och vips, så sa det plupp och Ritza var i vattnet!! Efter detta ögonblick så blev hon helt stillastående en lång stund.. som om hon begrundade var hon hamnat och hur det kändes i det kalla vattnet. Så for hon upp på land igen!!
Det är väldigt roligt att ha något i munnen när man springer!! Lite tång är perfekt!

Mera tång!



Så fick jag vara med också.. Elina som fotograferat idag med Amelias kamera.. Min har fortfarande inte kommit fram på posten - trots avisering på mailen. Saknar kameran!!

Sista buset innan Ritza somnade i kväll var att hon hade hämtat ett koppel och bitit av det precis där karbinhaken är fäst... hmm...

Önskar er alla en
SKÖN LÅNGHELG!!
Madeelen

3 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Vad kul de ser ut att ha! Och en riktig liten buse är hon, Ritza!

Lisbet sa...

Mycket spring i benen på de två, riktigt roligt ser de ut att ha.

Lev idag sa...

Härligt att få se bilder av en whippet på ön - att få rasa ut är ett måste - men bada hör nog inte till whipparnas favoritnöjen! Men man vet aldrig - hon kanske lär sig tillsammans med de övriga "vattendjuren" i familjen...