lördag 6 november 2010

Allhelgonadagen

Hej!!
Helgdag är det ju idag.. och det innebär för vår del att det inte var någon ridning för tjejerna idag.. Lite tomt tyckte nog de att det var.. Fint väder med solsken och ganska så lite vind ute gjorde att det blev några fler hundpromenader idag i stället. Hundarna gillar ju det förstås.. Vi mötte Idas blivande lekkompis också - en liten blandras shiba/bordercollie Rocky, som precis flyttat till Rörö. Något att se fram emot busungarnas lek tillsammans framöver!! :-)  Jag och Nils skulle också börjat montera upp nya garderoben i kontoret.. men äsch.. det får bli en annan dag..

Här kommer lite bilder på Ida från idag. Hon är vårt lilla charmtroll!!! Älskar att vara med nu - vill inte var i sin lilla valphage på övervåningen så mycket nu. Fast ibland blir hon ju sömnig förstås och då kan det vara skönt även där..


Ida i gröngräset.. och jag ser att det skulle faktiskt behövts en gräsklippning till i vår trädgård.. Fast så här långt är det bara vid kaninburens plats..


Spanar lite..


Måste kliva med stora kliv.. för det kittlar så under tassarna med gräset!!


Ida är bara ute en liten stund för det är ju lätt att bli lite kall när man är liten. Skönt att efteråt sitta en stund i en varm filt i Elinas knä..

Ha en bra lördagskväll!!
Madelene


4 kommentarer:

Lev idag sa...

Tänk att lilla Ida blivit så stor att hon börjar upptäcka livet utanför...fort går det och fin är hon!

Marie-Anne sa...

Tänk vad kul de två små ska ha snart!

Ann-Sofie och Gloria sa...

Härligt söta Ida:). En riktig goding ni fått till erat goa hundgäng!

Lisbet sa...

Jättefina bilder på Ida, kortet med "vinkningen" gillar jag, hur söt kan man bli.