söndag 28 november 2010

Grattis till E-kullen

Hej!
Så är vi då inne i advent!! En intensiv men härlig tid med gott om mysfaktor i tillvaron - tycker jag! Igår var jag och några av tjejerna i stan och fick oss lite julskyltning till livs.. i Nordstan, där det fullkomligt kryllade av folk, åt på Pizza Hut strosade runt lite... Tittade också på NK:s julskyltning - som var lite annorlunda i år med orientalisk prägel med massor av färger.. Efter detta så var vi på bio - och fann till vår förvåning att stora Bergakungen biografen var i stort sett folktom! Så kan det vara, filmen hette Tusen gånger starkare. och var ganska så tankeväckande. Barnen var nöjda efter sin heldag. 


Idag första advent och tänt ljus till morgonkaffet! Det är också Maxfields E-kulls femte födelsedag!! Stort Grattis säger vi till Enya, Moses, Ossie och vår egen Irma!! Irma fick kalasa på fiskfiléer av något slag som husse sparat - och det var mums tyckte hon! Av och med husse blev det också en långpromenad idag.


Så trött blev hon efter den.. men alltid härligt att mysa i matte Amelias knä förstås.

Vi har fått några härliga bilder från Anette (som också fyller år i dag - Grattis!) och Per. Det är Flora och gordonsetterna Wizzla på bilderna.


Två kompisar som vilar tillsammans.


Så gulliga de är!


Kanske Flora tar extra till sig stora valpen Wizzla när hon nu är hemma igen och inte har dotter Ida hos sig?
Tack för fina bilder!!!

Ha en underbar vecka!
Madelene

3 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Fin dag i stan låter det som! Visst är det mysigt med advent..........

Anki och tjejerna sa...

Vilka goa myshundar!!!!!

Lisbet sa...

Visst är det en mysig tid vi går till mötes med alla ljus som tänds. Hundarna ser ut att redan ha börjat med myset.