måndag 22 november 2010

Besök

Hej!
Ny vecka.. Vi har en prao på kenneln.. Det är Amelias kompis Sara och det är trevligt att ha någon att prata hund med! Sara vill utbilda sig inom hunderitet så småningom.
Så fick vi besök av Monica och Roger med fieldarna Casper och Harry!! Så roligt att äntligen få se lille Harry igen! Det var helt uppenbart att han kände igen sig och att han kände igen oss också.. Han har nu hunnit bli sex månader och har vuxit till sig en hel del. Troligen växer han en bit till på höjden och kroppsmassa - det får ju fieldarna så småningom. Söt är han!!

Här är är Maxfield Harry Potter, sex månader gammal


Monica med Casper, Idas "halv"morbror


En massa valpgos måste man ju  ha också!! Monica och Ida
Tack till Monica och Roger för att ni kom och för att ni tar hand om era Maxfieldhundar så bra!!
Hoppas vi ses snart igen.


Ida gos!!! Hon har fått en ny hundsäng i köket.. en som inte tar så stor plats och som är lite böjlig så att det går att öppna diskmaskinen utan att flytta den! Den gillar hon!! Undrar hur länge den får vara "obiten" eller säger man "otuggad"?

Det kom bilder från norra delen av landet. Där bor fielden Freja - som är dotter till Maxfield Dante och Hildes Sofi.


Söta Freja!! Riktig vinter har hon fått.


Freja och welshkompisen i skogen


Freja spanar


På kökssoffan ligger man skönt! Tack Lisbeth för dina härliga bilder!!

Vi fick också veta av Lotta som äger Frejas bror Lukas, varit med hundutställning och att han fick två förstapris samt HP helgen som gick!! Grattis säger vi!!! Ni är duktiga!!

Ha det gott!
Madelene

3 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Skoj med en prao elev! Fina Harry <3 Så mysigt att få besök av honom och hans familj, måste vara en skön känsla som uppfödare att få hålla kontakten!
Och shit vad mkt snö det var på bilderna norr ifrån :O Här blaskar det bara.

Marie-Anne sa...

Så fina hundbilder - som alltid!

Lisbet sa...

Kul att se nya bilder på Harry, han ser fin ut. Det är inte så mycket snö här som det ser ut på bilderna, men nu är det -23 ute burr.